Годинник Медведчука з портретом Оксани Марченко продадуть на аукціоні

Агентство з розшуку та управління активами виставило на аукціон колекцію наручного годинника екс-нардепа від партії “Опозиційна платформа “За життя!” Віктора Медведчука. Попередньо колекцію оцінили в 10,6 млн. грн, а серед лотів — ексклюзивний годинник із зображенням його дружини, Оксани Марченко.

– Це чудова можливість для колекціонерів та поціновувачів цінних годинників підтримати державу. Кожен бажаючий може взяти участь в аукціонах, крім осіб, пов’язаних із державою-агресором. Після реалізації годинника кошти надійдуть у депозитний портфель АРМА, після чого будуть використані для закупівлі Військових облігацій. Аукціони триватимуть 14 днів, – зазначили у відомстві.

Серед найдорожчих лотів:

  • Breguet 4416К (Швейцарія) – 1,8 млн грн;
  • Patek Philippe (Швейцарія) – 1,2 млн грн;
  • Dolce & Gabbana (Італія) – 1 млн грн.

Найдешевший годинник з колекції колишнього парламентаря оцінений у 2,5 тис. грн, а “тематичний” годинник “Москва Кремль” — у 17,5 тис. грн. Найбільш незвичайним лотом став швейцарський годинник Parmigiani Fleurier із зображенням на циферблаті дружини екс-політика — колишньої телеведучої Оксани Марченко. Вони виконані в корпусі із металу жовтого кольору, круглої форми з ремінцем чорного кольору. Їхня ціна стартує з 302 тисяч гривень.

  • 5 квітня Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) на черговому засіданні ухвалило рішення виставити на продаж раритетний Maybach та 20 колекційних наручних годинників колишнього глави забороненої в Україні партії ОПЗЖ Віктора Медведчука.
  • У середині березня яхту “Royal Romance” колишнього народного депутата Віктора Медведчука було виставлено на аукціон за кордоном. Це перший випадок такого роду в історії України, коли закордонні активи продаються, йдеться у повідомленні Агентства з розшуку та менеджменту активів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *