Фото сідниць у телеграмі Пенсійного фонду – установа заявила про спробу дискредитації

Фото: facebook.com/pfu.gov.ua

Пенсійний фонд України заявив про спробу дискредитувати роботу установи. Вочевидь це відповідь на дописи у соціальних мережах про те, що у телеграм-каналі фонду вночі з’явилося фото жіночих сідниць у чорній білизні.

– Сьогодні була спроба дискредитувати роботу Пенсійного фонду України через канал у Telegram. Спробу навряд чи можна назвати вдалою, принаймні діяльність Пенсійного фонду заслуговує на більш креативний підхід. Просимо не шукати у повідомленні, яке поширюється представниками окремих медіа, прихованих сенсів, – заявили у фейсбуці фонду.

У Пенсійному фонді також заявили, що сьогодні Telegram – не найбільш надійний канал інформування, але багато користувачів отримують інформацію саме з цього джерела. Установа порадила перевіряти достовірність інформації на сайті та в інших соцмережах фонду.

Пенсійний фонд не пояснив, чи справді фотографія з’явилася у телеграм-каналі установі. Якщо так, то помилково або соціальна мережа була зламана. Фонд заявив, що дискредитувати їх намагалися “шахраї”. Тим часом Укрпошта у своєму твітері пожартувала над колегами, опублікувавши фото ніг у чорних колготках.

Не такими ми уявляли наші ранки, але…
Пенсійний фонд, не журіться! Підтримка — наше все 🤝 pic.twitter.com/apjbmIqJkY

— Укрпошта (@ukrposhta) March 28, 2024

  • Уранці 28 березня новинні телеграм-канали повідомили, що вночі у телеграм-каналі Пенсійного фонду України декілька годин провисіла світлина жіночих сідниць у чорній білизні. Згодом фото видалили, але у мережі розповсюдили скріншоти.
  • Увечері 18 лютого кілька українських ЗМІ повідомили про злам своїх сайтів або соціальних мереж. На ресурсах опублікували фейк про “розгром російськими окупантами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці”.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *