Дубинський заявив, що його побили у СІЗО

Фото: facebook.com/alexandrdubinskyi

Народний депутат Олександр Дубинський заявив, що його побили у Лук’янівському СІЗО та попросив про переведення до слідчого ізолятора СБУ. Про це у суботу, 2 грудня, йдеться у телеграм-каналі нардепа.

– Невідомі особи побили народного депутата, про що він заявив своїм адвокатам, а також адміністрації СІЗО. Було викликано швидку допомогу, яка констатувала множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра, — сказано в повідомленні.

На думку адвокатів Дубинського, переведення до слідчого ізолятора СБУ убезпечить їхнього підзахисного.

За словами Дубинського, увечері 30 листопада його перевели в іншу камеру в іншому корпусі. 1 листопада після відбою його побили шість невідомих осіб. Після цього нардепа повернули до корпусу, але в іншу камеру.

Поліція підтвердила, що отримала звернення

У пресслужбі Головного управління Національної поліції в Києві підтвердили Радіо Свобода, що представники Дубінського звернулися до поліції через ймовірне побиття нардепа. 

– Дійсно, до нас надходило таке повідомлення. Варто зауважити, що слідчі ізолятори не відносяться до системи Нацполіції, але за вказаною заявою на місце виїхала слідчо-оперативна група і там буде працювати, – повідомили в пресслужбі Національної поліції в Києві.

14 листопада Печерський суд Києва відправив депутата Верховної Ради Олександра Дубинського до СІЗО у справі про державну зраду. Після цього його соціальні мережі почали вести адвокати. У Департаменті з виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції розповіли, що Дубінський перебуває у стандартній камері разом із ще одним ув’язненим. 

Фото: t.me/dubinskypro

Фото: t.me/dubinskypro

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *