Дружина Навального на Мюнхенській конференції говорила про злочини Путіна, не згадавши війну в Україні

Фото: REUTERS

Дружина російського опозиціонера Олексія Навального Юлія виступила на Мюнхенській конференції з безпеки після новини про смерть чоловіка. У своїй промові вона нагадала про злочини президента РФ Володимира Путіна, при цьому не згадавши ні разу про війну в Україні. Промову у прямому ефірі транслювали соратники політика.

– Я не знаю вірити чи ні тим жахливим новинам, які ми отримуємо лише з державних джерел у Росії…Але якщо це правда, я хочу, щоб Путін, все його оточення, путінські друзі, його уряд знали, що вони понесуть за те, що вони зробили з нашою країною, з моєю сім’єю та з моїм чоловіком, відповідальність. І цей день настане незабаром. Я хочу закликати всю світову спільноту, всіх, хто перебуває в цій залі, людей у всьому світі, щоб ми разом згуртувалися і перемогли це зло. Перемогли жахливий режим, який зараз у Росії. І цей режим, і Володимир Путін мають понести персональну відповідальність за всі ті жахливі речі, які вони роблять із нашою країною Росією останніми роками, – сказала Навальна.

Виступ Навальної не був запланований програмою конференції. Їй дозволили виступити на основній трибуні після новин про смерть Навального у колонії. 

  • 16 лютого Федеральна служба покарань РФ повідомила, що Олексій Навальний нібито помер під час прогулянки у колонії, у нього відірвався тромб.
  • 17 лютого на Мюнхенській конференції з безпеки має виступити президент України Володимир Зеленський.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *