Звичка з юності: Елізабет Герлі поділилася секретами нев’янучої зовнішності

58-річна кіноактриса має вигляд набагато молодший за свій вік. При цьому зовнішність Елізабет немовби не змінюється з роками. Актриса, як і раніше, має прекрасний вигляд у бікіні, як і кілька десятків років тому, на зорі своєї кар’єри. Колишня кохана Г’ю Гранта розповіла, як їй це вдається.

«Мої смаки досить прості – я не п’ю дивні зелені соки або щось таке. Я завжди стежу за тим, що їм. Я ніколи не хотіла їсти оброблену їжу. Ще у підлітковому віці завжди дивилася на етикетки на харчових продуктах», – пояснила Герлі.

Елізабет Герлі. Фото: Getty Images

Елізабет Герлі. Фото: Getty Images

Актриса заявила, що віддає перевагу простим продуктам та стравам. Так, їй подобається смажена курка з картопляним пюре та овочами.

«У цьому безперечно немає нічого новомодного чи дивного», – зазначила Герлі в бесіді з The Sydney Morning Herald.

Актриса стверджує, що не займається у тренажерному залі, а натомість захоплюється садівництвом. При цьому Елізабет багато рухається, у чому теж бачить секрет успіху.

Рух – секрет успіху. Фото: Getty Images

Рух – секрет успіху. Фото: Getty Images

Прокляття Елізабет Герлі

Нещодавно голлівудська акторка знялася у трилері «Строго конфіденційно». Історія розповідає про жінку, яку переслідують привиди минулого. У спробах розкрити таємницю самогубства найкращої подруги вона виявляється втягнута у світ спокуси.

На прем’єрному показі стрічки Елізабет з’явилася у компанії сина, який став режисером проєкту. Актриса одягла блискучу сукню малахітового відтінку з нескромним декольте. Її син Деміан віддав перевагу класичному костюму з сорочкою.

Із сином на прем'єрному показі. Фото: Getty Images

Із сином на прем’єрному показі. Фото: Getty Images

Єдиного сина кінозірка народила від американського бізнесмена Стіва Бінга. Акторці знадобився ДНК-тест, щоб довести батьківство. Чоловік не спілкувався із сином. Чотири роки тому продюсера не стало: він наклав на себе руки у 55-річному віці.

І як тут не згадати про своєрідне «прокляття Елізабет Герлі»: кілька чоловіків, з якими в актриси були стосунки, померли практично у розквіті сил. Згаданий уже Стів Бінг упав із даху 27-поверхового будинку. Пізніше з’ясувалося, що Стів регулярно лаявся зі своїм батьком-мільярдером, який хотів залишити все своє майно онукові.

У 2022 році не стало ще одного екскоханого голлівудської актриси, з яким вона була заручена. Австралійський гравець у крикет Шейн Уорн помер від серцевого нападу у 52 роки.

Том Сайзмор. Фото: Getty Images

Том Сайзмор. Фото: Getty Images

У березні 2023 року від аневризми помер американський актор Том Сайзмор, відомий за ролями у фільмах «Врятувати рядового Раяна», «Перл-Гарбор», «Падіння “Чорного яструба”». Сайзмор та Герлі зустрічалися у 90-ті роки.

«Вона була моїм величезним розчаруванням. Я так сильно її любив, але на моєму шляху були демони [мається на увазі алкоголь та наркотики]. Я не був готовий до стосунків. Моє найбільше розчарування у житті – що я не ставився до Елізабет краще», – так казав про стосунки з актрисою Том в інтерв’ю Daily Mail.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *