Зрадниці з червоними паспортами: Лорак приєдналась до Повалій з Anna Asti та попросила російське громадянство

Співачка українського походження Ані Лорак (справжнє ім’я Кароліна Куєк) планує отримати російське громадянство. Зрадниця подала відповідну заявку в компетентні органи країни-терориста ще минулого місяця. Про це представникам росЗМІ повідомило оточення 45-річної виконавиці, яка побудувала свою кар’єру в Україні (та й народилась вона в Чернівецькій області).

Від початку повномасштабної війни Лорак жодного разу не засудила криваву політику Кремля. Ба більше – продовжила давати концерти та заробляти рублі. Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) запровадила санкції проти неї. Сама Лорак поки що не прокоментувала своє рішення отримати паспорт з кривавою куркою на обкладинці.

Ще 2016 року депутат держдуми Віталій Мілонов пропонував допомогти Лорак з отриманням російського паспорта. Тоді представник зрадниці заявляв, що вона не збирається змінювати громадянство. Ба більше – після введення безвізу України з Шенгенською зоною це було б не дуже зручно їй та команді, яка здебільшого була українцями. Але після початку повномасштабної війни Кароліна стала активно працювати на федеральних телеканалах, а значить платити податки.

Так, наприклад, минулого року колаборантка увійшла до складу журі дитячого телевізійного конкурсу “Ти супер!”. А на льодовому шоу в Санкт-Петербурзі фігуристки Тетяни Навки (дружина прессекретаря путіна, Дмитра Пєскова) “Історія кохання Шахерезади” Лорак озвучувала партію Саїс.

Ані Лорак на російському федеральному телебаченні

Ані Лорак на російському федеральному телебаченні

Повалій та Дзюба вже отримали російське громадянство

Після початку повномасштабної війни деякі українські артисти, які активно працювали у рф виїхали з Москви. Серед них були, зокрема, Світлана Лобода та Віра Брежнєва. Але деякі залишились жити та працювати. Найбільше, окрім Лорак, українці хейтили за зраду Таїсію Повалій та Ганну Дзюбу, яка більш відома під псевдонімом Anna Asti. Ця трійця стала своєрідним символом зрадників України в шоу-бізнесі.

Серед усіх своїх колег-колаборанток Лорак остання наважилась на отримання червоного паспорта. Ганна Дзюба мала фірму у рф, яка була оформлена на український паспорт. Втім, згідно з даними в одному з реєстрів, уродженка Черкас, яка повномасштабну війну зустріла в Києві з чоловіком росіянином, вона вже має громадянство рф.

Ганна Дзюба та путініст Філіп Кіркоров

Ганна Дзюба та путініст Філіп Кіркоров

Після цього стало відомо, щоб остаточно осісти в росії, Повалій запатентувала індивідуальне підприємство. Це вона зробила вже з російським громадянством, яке отримала напередодні (а не навпаки, як пишуть в деяких ЗМІ). Цікавий й інший факт – Повалій зареєструвала фірму 24 серпня минулого року, на 32-річчя Незалежності України. А інформація про Лорак з’явилась в місцевих ЗМІ на початку президентських “виборів” в росії. Як казав телевізійний пропагандист Дмитро Кисельов, що активно працює на Кремль та федеральне телебачення: “Збіг? Не думаю”.

Нещодавно Повалій зганьбилась ще більше. За лаштунками одного з пропагандистських концертів Таїсія заявила, що ідентифікує себе “російською українкою”. Але трохи подумавши, Повалій уточнила – вважає себе “радянсько-російською українкою”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *