Златі Огнєвіч відключили світло за несплату: Борг був не супервеликий – може 60 тисяч гривень

Раніше співачка Злата Огнєвіч розповідала, що мала великий борг. Зараз фінансова складова життя 38-річної артистки значно краща. В інтерв’ю шоумену Славі Дьоміну Злата розповіла, що в неї є дохід від рекламодавців, ведення соцмереж, роялті за репертуар, монетизація YouTube та концертна діяльність.

Втім в житті колишньої нардепки була неприємна ситуація, якою вона не ділилась. Тоді Злата була без грошей, роботи і справи в артистки були кепські.

“Я просто вже була на нулі. По-перше, перед карантином (пандемія COVID 2020 року. – Ред.) в мене був великий борг. Це десь 17 тисяч доларів, десь по тому курсу 700 тисяч гривень (по тому курсу це було 500 тисяч грн. – Ред.), величезні гроші для мене. І я “попала” на ці гроші, тому що якраз був тур і треба було вже закривати майданчики, технічні питання. Відбувся тур, не відбувся – є контракт, є домовленості. Я щось тоді продала з прикрас, щось зайняла. Але жити з думкою, що я комусь винна, люди, сім’ї, все, і тут комусь винна гроші. Думаю, зараз як і чим зможу закрию це питання, потім відпрацюю, все буде нормально. Я завжди себе так налаштовую. Це був карантин, я була на нулі”.

І саме в той момент артистка отримала дзвінок від ЖЕКу її ЖК. Працівники установи попросили, аби співачка погасила заборгованість за світло. В бесіді з Дьоміним Огнєвіч зазначила – її квартира має площу 82 квадратних метрів, а комуналка взимку інколи сягає 8000 грн. Втім заборгованість була значно більше.

“Я кажу, що заплачу, зачекайте трошки. А люди напевно думають, що артисти в Україні дуже заможні. І вона каже: “Ну не заплатите, ми вам відключимо”. В якийсь день я приходжу додому, а в мене багрова калюжа під холодильником. Це відключили мені світло, розтанули всі ягоди заморожені. І поки я не заплатила, мені не вмикали світло. При чому борг був прям не супер великий – десь може 60 тисяч гривень“.

Співачці вдалося вирішити фінансові проблеми

Співачці вдалося вирішити фінансові проблеми

Огнєвіч запевняє – вона бачила платіжки інших жителів їхнього будинку в ЖК. Там були платіжки і на 250 тисяч грн боргу.

“Я кажу, а ви цим людям теж відключаєте? А вони зам’ялися. Я написала потім, мовляв, ви на мене, будь ласка, не тисніть, ви зі мною так спілкуєтесь, як з якимось ширпотребом. Я вам сказала, що заплачу. Яке ви маєте права мені відключати енергію, так грубо себе поводити. Де людське ставлення?”.

Слава Дьомін зауважив, що це ж закон. Злата відповіла – на її думку, карантин є форс-мажорними обставинами. Огнєвіч зазначила, що і зараз, під час повномасштабної війни, за борги не мають відключати воду, енергію, тощо. Хоча по факту зараз, згідно з чинним законодавством, боржників позбавляють користуванням тих чи інших комунальних послуг.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *