Зірка студії Квартал 95 попросила алкогольний коктейль і навіть стала в покірну позу – відео

Акторка Ірина Гатун, яка з недавніх пір виступає в основному складі “Вечірнього Кварталу” (до цього була в “Жіночому Кварталі”) замість Олени Кравець, активна не тільки в соцмережах. Попри гучні скандали, які були пів року тому та присутність в базі “Миротворець”, уродженка Ніжина встигає не тільки виступати на сцені, відвідувати репетиції, але й спортом займатися. У середу, 19 червня, був помічений незвичний спалах активності від Гатун.

Все почалось на зеленій траві, а завершилось в річці Дніпро. Про це Інформатор-Україна дізнався зі сторіз акторки в її Instagram.

Активний день 36-річна колега Євгена Кошового (художній керівник студії “Квартал 95”) почала на груповому занятті з йоги. Компанію Ірині склали декілька жінок. Вони розстелили свої килимки на тлі водойми та багатоповерхівок одного зі спальних районів Києва. Гатун була б не Гатун, якби не почала дуркувати і на камеру, і поза нею.

Ірина Гатун займається йогою. Скриншоти: Instagram акторки

Ірина Гатун займається йогою. Скриншоти: Instagram акторки

Акторка вирішила публікувати спортивно-гумористичний контент не лише в сторіз (він зникає за 24 години), але й у головну стрічку. На відео Ірина сидить на килимку та просить уявного чоловіка принести їй алкогольний коктейль. На що її тренерка Альона вказує зірці, аби та сиділа струнко. За мить Гатун постала в одній з поз в йозі та іронічно запитала, чи дадуть їй воду. “Покірний голуб. Укладе й напоїть”, – лаконічно підписала відео акторка.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Iryna Gatun (@irina_gatun)

На цьому спортивні пригоди зірки “Кварталу 95” не закінчилися. Жінки вирушили в один зі столичних парків розваг на Дніпрі. Гатун зазначило, що якщо і відпочиває, то активно. А якщо свято – то спортивне. То ж з подругами Ірина зайнялась Sup-бордингом (серфінг на дошці) з веслом. Він допомагає зміцнити м’язи всього тіла, покращити координацію рухів та баланс. Sup-бординг також допомагає знизити стрес та покращити настрій. За годину занять, запевняють спеціалісти, можна спалити до 400 калорій.

Для активного відпочинку зірка студії “Квартал 95” обрала суцільний чорний купальник, білий солом’яний капелюх зі стрічками та окуляри. Чи продовжуватиме спортивні зайняття у майбутньому – акторка поки що не розповіла підписникам.

Ірина Гатун впевнено стоїть на дошці.

Зірка студії “Квартал 95” впевнено стоїть на дошці. Скриншоти: Instagram акторки

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *