Зірка серіалу Спіймати Кайдаша поскаржилася на тотальне безробіття – довелося просити гроші на Подолі

33-річна зірка багатьох серіалів, зокрема “Спіймати Кайдаша” та “Звʼязок”, акторка Антоніна Хижняк, пригадала важкий період безгрошівʼя після закінчення університету. Артистка визначилася з професією ще в дитинстві. І ще дитиною їздила в сусіднє місто, аби підготуватися до акторства.

Однак після закінчення університету зірка театру, кіно та телебачення тривалий час не могла ввійти в робочий ритм. Про це вона розповіла в YouTube-проєкті “Майже інтервʼю”.

“Був період, коли мене переслідувало тотальне безробіття. Якось у театрі, в якому працювала, склалася неприємна ситуація: тоді звільняли молодь, а це був весь мій курс. І я вирішила йти за колегами. Звільнилася – і все, лишилася без роботи. Відтоді почалися роки поневірянь. Тобто у 2012-му я випустилася з університету, трохи пізніше пішла з театру й сиділа без роботи аж до 2019 року. Інколи займалася озвучками, дубляжем, знімалася в кількох епізодах. Це хоч трішечки тримало мене на плаву. І так я відчувала себе дотичною до акторської професії. А вже потім почалася робота над серіалом “Спіймати Кайдаша””.

Антоніна Хижняк на зйомках серіалу

Антоніна Хижняк на зйомках серіалу “Спіймати Кардаша”

Ще під час навчання в університеті Тоня з однокурсницею знімали квартиру в Києві неподалік від станції метро “Героїв Дніпра”, за яку кожна платила по 1350 гривень. Але на той момент Хижняк отримувала заробітну плату лише в 1300 гривень.

“Мала ще десь працювати, щоб підзаробити 50 гривень. Однак після звільнення з театру довелося зʼїжджати, бо ми не мали змоги далі платити за квартиру. Памʼятаю, потрібно було доїхати до батьків, маршрутка в Калинівку (Київська область. – Ред.) коштувала 10 гривень, а в мене на карті 18 гривень. І не можна зняти цю суму. Але я знайшла в кишені жетончик на метро. Вирішила: “Поїду до корпусу на Подолі, побачу когось зі знайомих і позичу грошей, щоб доїхати додому”.

Якимось дивом Хижняк зустріла там однокурсницю. Акторка попросила в неї позику, і та дала Антоніні 50 гривень. Так майбутня зірка тоді і доїхала додому. Настільки були скрутні й важкі часи, зауважила акторка. Зірка “Звʼязку” інтуїтивно дотримувалася свого плану і продовжувала бути дотичною до акторства. Та насамперед Тоня вдячна долі за тих, хто залишився поруч і підтримував попри всі негаразди.

“Вважаю, що мене ведуть якісь сили. Відчуваю цю підтримку, бо в моєму житті стаються справжні дива. Всесвіт дуже багато мені дає. Але не грошима, квартирами чи машинами, а людьми, яких зустрічаю на шляху. І я навчилася це цінувати”, – підсумувала акторка.

Акторку часто можна побачити в студії дубляжу

Акторку часто можна побачити в студії дубляжу

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *