Захоплюємося вами: Олена Зеленська та Шеннен Догерті емоційно підтримали Кейт Міддлтон

Кейт перенесла операцію на черевній порожнині в середині січня 2024 року, а після цього довго не давала жодних коментарів, що з нею відбувається. Багато хто почав висувати найшаленіші теорії, починаючи від невдалої пластики та закінчуючи розставанням із чоловіком через його зраду. Тільки нещодавно принцеса Уельська зізналася, що серйозно хвора.

У Кейт виявили рак, вона вже розпочала хімієтерапію. Шеннен Догерті, яка сама бореться з онкологічним захворюванням, як ніхто інший розуміє принцесу. Зірка серіалу «Зачаровані» звернулася до дружини принца.

Шеннен Догерті

Шеннен Догерті

«Принцеса Кейт, я захоплююся вашою мужністю, попри весь нескінченний натиск, який ви зазнавали, одночасно борючись з раком», – поділилася Догерті.

Акторка наголосила, що в цьому випадку публічність є особливою проблемою.

«Бути публічною людиною – це не означає, що ви щось винні іншим людям. У нас у всіх є право боротися з хворобою, зберігаючи конфіденційність. Натиск теорій змови й просто болючої цікавості змусив цю людину зізнатися, перш ніж вона змирилася з цим і пояснила своїм дітям», – нарікала Шеннен.

У всіх є право боротися

У всіх є право боротися

У самої актриси діагностували рак грудей у 2015 році. Лікування було успішним, поки у 2023 році Шеннен не дізналася, що онкологія поширилася на кістки. Вона перенесла операцію на головному мозку та пройшла через променеву терапію.

Шеннен Догерті перед операцією на головному мозку

Шеннен Догерті перед операцією на головному мозку

Також принцесі Уельській висловила підтримку перша леді України Олена Зеленська.

«Я віддаю шану Вашій Королівській високості за мужність і незламний дух у боротьбі з тяжкою хворобою. Ви, вся королівська батьківщина та народ Британії стали близькими українцям. Разом з усіма українцями бажаю Вашій Королівській Високості повного та швидкого одужання», – написала Зеленська.

Разом з усіма українцями

Разом з усіма українцями

Врятувати принцесу

Сьогодні британці приносять квіти до Віндзорського замку, залишають послання із підтримкою Кейт. Дружина принца захотіла подякувати всім, хто близько до серця сприйняв її визнання.

«Принц і принцеса дуже зворушені добрими повідомленнями, що надходять від людей з Великобританії, країн Співдружності та з усього світу у відповідь на визнання Її Королівської Високості. Вони дуже зворушені теплотою та підтримкою, вдячні за розуміння їхнього прохання про конфіденційність у цей непростий час», – передає телеканал Sky News.

Прихильники королівської родини перед Віндзорським замком

Прихильники королівської родини перед Віндзорським замком

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *