З такими українками і Путін не потрібен: у мережі розкритикували українців, які відсвяткували весілля з Монатіком та Галкіним

У мережі відреагували на весілля українців в Італії, де виступали український співак Монатік та російський артист Максим Галкін. У коментарях під фото нареченої Ангеліни Терської в Instagram розкритикували дівчину. Сама ж українка також відреагувала на коментарі.

Що пишуть в коментарях користувачі Терській

Користувачі обурені розкішністю весілля. Також їм не сподобалося, що там був присутній Галкін.

“Ваше весілля дуже дисонує з тим, що проживають на своїй землі українці. Галкін не розрізняє українців від тих, хто косить під українців, тож і вляпався”, – пише Світлана Аврамченко з ніком asmpaiz.

“Це у Вас весілля було? З такими українками і путін не потрібен”, – написав російською мовою Іван Шавлапов з ніком ivaleshavlov.

“Найцікавіше – що твоє розкішне життя завдяки українському паспорту, який треба у тебе забрати і не дати можливості зробити новий, щоб життя твоє змінилося на гірше”, – пише janem7777.

“Все б нічого, якби весілля відсвяткували скромніше. Все-таки я переконаний, що в такі скрутні часи для своєї батьківщини – було б доречно, як солідарність показати що ти стоїш у ряд зі своїми людьми”, – додав dima.nybakk.

весілля 1

весілля 2

весілля 3

Ангеліна Терська також прокоментувала хейт, який на неї завалився. Вона говорить, що не розуміє питань до її весілля, бо донатить, не підтримує РФ та планує повернутися додому.

“Ми не зірки, не держслужбовці і навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією, не живемо поки що в Україні, весілля святкували не на території України, підтримуємо Україну (якщо не зрозуміло, то дивіться історії у збережених — подбала про це заради вас), засуджуємо війну, ненавидимо Росію, донатимо, віримо в Україну та плануємо повернутися. Тож які до нас питання?)”, – написала вона.

весілля 3

Що відомо про весілля, де були Галкін та Монатік

Весіллі українці відгуляли на березі італійського озера Комо на Віллі Бальбіано. Ведучим заходу став Галкін, пізніше там виступив Монатік.

Вілла, за чутками належить росіянам. Також подейкують, що оренда цієї розкішної вілли коштує близько 19 тисяч євро на добу.

Піарниця Дмитра Монатіка Христина Шоміна пояснила, що під час благодійного туру по США та Канаді, українська пара запросила Монатіка та його команду виступити на весіллі в Італії. У мережі також ширилась інформація про те, що співак виконав одну з композицій, зокрема “Кружит”, російською мовою. Проте менеджмент артиста спростував ці чутки, зазначивши, що пісня була виконана українською. Також є відео з весільного заходу, опубліковане гостями, що підтверджує, що Монатік не співав російською цю пісню.

Щодо Галкіна, то на одному з відео, що потрапило в мережу, Максим Галкін більшу частину вечора спілкувався та співав українською і співав “Одну калину”. Також додамо, що після початку повномасштабної війни родина Галкіна переїхала спочатку в Ізраїль, а потім на Кіпр. Росія визнала шоумена “іноагентом”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *