З особливої нагоди: тяжкохвора Селін Діон оприлюднила рідкісний сімейний знімок

Виконавиця хіта That’s The Way It Is півтора року тому перестала приховувати, що у неї діагностували невиліковне захворювання. У співачки виявили синдром м’язової скутості. Артистка відчуває постійні судоми у м’язах у всьому тілі: через це вона стає схожою на «живу статую».

Люди з цим захворюванням з часом втрачають здатність ходити й говорити. Селін ледве може контролювати м’язи обличчя. Через хворобу артистці довелося перервати кар’єру.

У день, присвяченій боротьбі з цим невиліковним захворюванням, Селін показала свою сім’ю. Діон народила трьох синів у шлюбі з Рене Анджелілом, який пішов із життя у 2016 році. Старшому синові пари, Рене-Чарльзу, 23 роки, а близнюкам Едді та Нельсону – по 13 років. Селін постала в обіймах синів.

Селін показала свою сім'ю

Селін показала свою сім’ю

Співачка відмовилася від макіяжу та зробила ставку на зручність. Вона одягла спортивний костюм з худі. Артистка зібрала волосся у недбалий пучок. Вона сяяла, перебуваючи поряд із синами.

«Як ви знаєте, восени 2022 року у мене діагностували синдром м’язової скутості. Спроба подолати цей аутоімунний розлад стала однією з найважчих випробувань у моєму житті, але я, як і раніше, сповнена рішучості одного разу повернутися на сцену і жити настільки нормальним життям, наскільки це можливо. Я глибоко вдячна за любов та підтримку з боку моїх дітей, сім’ї, команди та всіх вас! Я хочу висловити свою підтримку та підтримку всім, хто страждає від цього синдрому у всьому світі. Я хочу, щоб ви знали, що ти можеш це зробити! Ми можемо це зробити!» – зворушливо прокоментувала Селін.

На Ґреммі-2024

На Ґреммі-2024

Нагадаємо, після залаштункової боротьби із хворобою Селін вперше з’явилася на публіці у листопаді 2023 року, коли разом зі своїми трьома синами відвідала хокейний матч. А нещодавно співачка несподівано з’явилася на 66-й щорічній церемонії вручення премії «Ґреммі», щоб вручити Тейлор Свіфт нагороду за «Альбом року». Джерело повідомило Page Six стверджує, що таким чином Діон хотіла показати: синдром скутості «не є смертним вироком».

На хокейному матчі

На хокейному матчі

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *