З Оскаром не вийшло, тоді розважимося: Бредлі Купер занурився у дитячі радощі

Голлівудський артист повернувся до обов’язків батька – він привіз дитину до Діснейленду в Анахаймі штату Каліфорнія. Бредлі вибрав образ casual – білий джемпер він поєднував із чорною дутою жилеткою, сірими штанами спортивного крою та кросівками Nike. Образ доповнили сонцезахисні окуляри. Лея була в теплому светрі з яскравими візерунками, чорній спідниці, колготках і чорних черевиках. Світле волосся дівчинки, заплетене в косу, було злегка розпатлане.

Актор і режисер дбайливо тримав за руку дочку, опіку над якою ділить із 38-річною топмоделлю Іриною Шейк. Купер зізнався, що батьківство повністю змінило його життя та змусило переглянути пріоритети. Хоча по-справжньому любити дочку, за його словами, він почав тоді, коли Леї виповнилося вісім місяців.

Купер з дочкою на прем'єрі «Маестро»

Купер з дочкою на прем’єрі «Маестро»

Прогулянка актора з дочкою відбулася після невдачі Бредлі на Оскарі-2024, де він представив свій новий фільм «Маестро». Купер став сценаристом, режисером та виконавцем головної ролі в байопіку Netflix про життя легендарного композитора Леонарда Бернштейна. Картина значилася у трьох номінаціях – «Найкраща картина», «Найкраща чоловіча роль» та «Найкращий оригінальний сценарій», однак у результаті залишилася без нагород. Артиста було номіновано на премію 12 разів, у тому числі 4 – у категорії «Краща чоловіча роль». Однак він ще жодного разу не отримував заповітну золоту статуетку.

Нагороди ще попереду

Нагороди ще попереду

Очікувалося, що на церемонію Бредлі приїде з новою коханою Джіджі Хадід, проте модель на килимовій доріжці «Оскара» не з’явилася. Ірина Шейк супроводжувала Купера на церемонії, коли він представляв стрічку «Зірка народилася». Тоді топмодель посіла місце поряд з актором та його мамою Глорією Кампано. Цього разу голлівудського холостяка супроводжувала лише мати.

Купер із матір'ю на Оскарі-2024

Купер із матір’ю на Оскарі-2024

Раніше Бредлі та його картина залишилися без нагород на преміях BAFTA, «Золотий глобус» та SAG Awards. Купер зіштовхнувся із жорсткою реакцією через використання накладного носа у фільмі, євреї побачили у цьому ознаки антисемітизму. При цьому діти Бернштейна пояснили, що вони не мають жодних претензій до актора.

З матір'ю та Іриною Шейк на Оскарі-2019

З матір’ю та Іриною Шейк на Оскарі-2019

Бредлі Купер та Ірина Шейк розлучилися у 2019 році після чотирирічного роману. Вони зберегли теплі дружні стосунки заради спільного виховання Леї, опіку над якою ділять навпіл.

З Джіджі Хадід

З Джіджі Хадід

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *