З глибоким декольте та розрізом до стегна: Дженніфер Лопес потрапила в об’єктиви папараці

54-річна співачка стала гостею телевізійного шоу Джиммі Феллона у Нью-Йорку. Папараці вдалося зробити знімки Дженніфер Лопес на підході до студії. Дружина Бена Аффлека склала відвертий аутфіт, який підкреслив її сексуальну фігуру. Джей Ло обожнює саме такі вбрання, що не приховують її форми, над якими вона інтенсивно працює в тренажерному залі, не дозволяючи собі поблажок навіть на відпочинку.

Цього разу співачка одягла пікантну шовкову сукню рожевого відтінку. Колір Барбі залишається одним із найактуальніших після виходу однойменного фільму з Марго Роббі у головній ролі. Наряд із глибоким декольте та запаморочливим розрізом до самого стегна підкреслив форми актриси фільму «Стриптизерки» у всій красі.

Пікантна шовкова сукня рожевого відтінку

Пікантна шовкова сукня рожевого відтінку

Дженніфер доповнила образ сріблястими босоніжками на високих підборах. Вона одягла поверх сукні сіре пальто, щоб не замерзнути у прохолодному Нью-Йорку. Співачка зупинилася, коли прихильники попросили її автографи.

Фанати Лопес почали обговорювати її новий вихід.

«Рожевий – її колір»;
«Ключиці – просто заздрість»;
«Неймовірна красуня, рожевий і сріблястий – класика, яка ніколи не старіє», – написали в Мережі.

Рожевий – її колір

Рожевий – її колір

Артистка зараз зайнята промотуром свого нового альбому This Is Me… Now. Вона постала ще в одному яскравому образі. Співачка одягла пухнасту шубу та мініатюрні шкіряні шорти. Зірка охоче позувала вуличним фотографам, дозволяючи камері сфотографувати себе з найкращих ракурсів.

З найкращих ракурсів

З найкращих ракурсів

Чому Лопес та Аффлек не одружилися у нульових

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек були однією з найкрасивіших пар на початку нульових. У 2004 році вони мали одружитися, але раптово скасували весілля, а незабаром стало відомо про їхнє розставання. Проте у 2021-му артисти почали знову зустрічатися, а в липні 2022 року одружилися в Лас-Вегасі.

Нещодавно співачка розповіла, чому так сталося.

«Я закохалася в кохання всього мого життя раніше, але з якихось причин нам слід було подорослішати й пройти через інші речі», – поділилася Дженніфер.

Слід було подорослішати

Слід було подорослішати

Зірка сцени зазначила, що разом вони не пройшли б через такі випробування – це потрібно було зробити лише порізно.

Співачка згадала й обставини розлучення з бойфрендом. Сама Дженніфер і Бен втомилися від постійного тиску, уваги папараці та всього світу.

«Ми втратили відчуття себе, нам просто потрібно було розлучитися, ми не розуміли, як це все пережити», – нарікала артистка в інтерв’ю Variety.

Аффлек і зараз недолюблює громадську увагу і вуличних фотографів. Нещодавно з’ясувалося, що саме тому актор нерідко має нещасливий вигляд на фото з дружиною: він просто втомився від такої уваги до себе.

Аффлек втомився від такої уваги

Аффлек втомився від такої уваги

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *