З чоловіком та падчеркою: венеціанські канікули Сальми Хаєк

Голлівудська зірка з мексиканським корінням продемонструвала своє гламурне почуття стилю, коли нещодавно прибула на захід Fondazione Cini, Isola Di San Giorgio. Захід проходив у рамках 60-ї бієнале мистецтва у Венеції. Сальма мала приголомшливий вигляд у сукні кольору морської хвилі, розшитому блискучими стразами та паєтками.

Вбрання з оголеними плечима і бахромою на спідниці підкреслило струнку фігуру акторки з пишним бюстом і тонкою талією. Образ доповнили чорні босоніжки на платформі та підборах. З прикрас Хаєк одягла срібні сережки-крапельки та кілька кілець із масивним камінням.

Сальма Хаєк

Сальма Хаєк

Зірці фільму «Бандитки» зробили вечірній макіяж із помадою винного відтінку. Її волосся поклали кучерями та залишили вільно струмувати по плечах. Роль килимової доріжки виконала бруківка в історичному центрі міста. Компанію Сальмі цього вечора склали близькі – 61-річний чоловік Франсуа-Анрі Піно та його 87-річний батько Франсуа Піно. Чоловіки мали бездоганний вигляд у білих сорочках із краватками та у чорних костюмах.

З чоловіком, свекром та падчеркою

З чоловіком, свекром та падчеркою

Актриса запросила на світський раут та 23-річну доньку французького бізнесмена-мільярдера Матільду. Дівчина народилася у шлюбі Піно з французькою дизайнеркою інтер’єрів Дороті Лепер. Колишнє подружжя також має 26-річного сина, якого також звуть Франсуа. Матильда чудово знаходить спільну мову із зірковою мачухою. Вона також одягла елегантну блискучу сукню з відкритими плечима та пензликами, але у сріблястому відтінку.

Дівчина зробила гламурний макіяж і зібрала волосся у хвіст із випущеними пасмами. Вона завершила аутфіт розкішними срібними сережками з перлами, що звисали до плечей. У такому складі сім’я рідко з’являлася на публіці. Хаєк і Піно мають 16-річну доньку Валентину, проте батьки поки що оберігають її від уваги широкого загалу.

У такому складі сім'ю бачать нечасто

У такому складі сім’ю бачать нечасто

Акторка та бізнесмен пов’язали себе узами шлюбу в лютому 2009 року в мерії Парижа після кількох років стосунків та народження доньки. У квітні подружжя оновило свої шлюбні присяги у Венеції. Урочистість відбулася у старовинному оперному театрі Ла Феніче. Нещодавній візит до міста романтиків, безперечно, викличе у Сальми та Франсуа-Анрі щасливі спогади.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *