Українська порнозірка Юлія Синюк: Коханий не зможе компенсувати, якщо я відмовлюся працювати тим ким працюю

Українська порнозірка Джозефіна Джексон (Юлія Синюк) не вважає свою професію чимось сором’язливим. Навпаки, використовує свою зірковість задля того, щоб зібрати гроші на допомогу ЗСУ. В інтерв’ю проєкту “Говорить Суханов” вона відверто розповіла про те, як вона потрапила у доросле кіно, як довго у неї тривають стосунки з теперішнім хлопцем та на що вона пішла заради того, щоб створити з ним сім’ю. А також, чи отримає вона задоволення під час зйомок.

“Зараз закадрити мене дуже важко, бо на даний момент я у стосунках. Моє серце зайнято вже майже три роки. Я знаю, що це смішно звучить, коли знімаєшся у фільмах для дорослих. Але у нас є такі правила, що робота – це тільки робота. Там немає почуттів і ніякого задоволення. А у приватному житті ми звичайні хлопці та дівчата і там не може бути ніякої зради чи сексу. Колись у моєму житті секс був на першому місці. Зараз на другому. Тепер на першому місці те, що людина має мені подобатися за характером і бути мені цікавою. Без цього секс ніякий. Потім вже людина має подобатися мені у сексі”, – каже Юлія Синюк.

Юлія вважає, що у неї з Русланом вже не кохання, а звичка

Юлія вважає, що у неї з Русланом вже не кохання, а звичка

Виявилося, що не дивлячись на те, що вона зірка, познайомитися чоловікові з нею було зовсім не складно. А її робота зовсім не стала на заваді створенню сім’ї.

“Стосунки з Русланом починалися дуже банально з вільних відносин, коли ніхто нікому нічого не винен. Ми просто зустрічаємося і паралельно ми можемо бути з кимось іншим. Однак у мене нікого іншого не було і у нього так само. Спілкуватися ми почали через Instagram. Я йому щось відповіла і розповіла, що часто буваю у Києві і можемо, якщо що, зустрітися. Він киянин. Десь три-чотири місяці ми зустрічалися і потім мені захотілося чогось більшого. Ми розуміли, що один одному подобаємося, але мені захотілося жити разом. Я сама йому це запропонувала, і він погодився.

Мені було зрозуміло, що через мою професію йому може бути некомфортно, тому я запропонувала деякі правила. Перше – я буду зніматися менше. Друге – я буду зніматися з більш серйозними компаніями. І третє – я більше часу буду приділяти йому. Так я зможу три-чотири місяці сидіти тут, а потім на тиждень поїхати на зйомки й повернутися. Момент ще й у тому, що він не заробляє такі гроші, які заробляю я. Тобто він не зможе мені компенсувати мій заробіток, якщо я відмовлюся працювати тим, ким працюю”, – розповідає порноактриса. 

Юлвя вважає, що чоловік не зможе компенсувати ті гроші, які вона заробляє у порноіндустрії

Юлія вважає, що її чоловік не зможе компенсувати ті гроші, які вона заробляє у порноіндустрії

Не дивлячись на те що Юлія знімається у кіно для дорослих і має багато партнерів, вона доволі консервативна у реальному житті і не наслідує ніякі тренди – свінгерство або полігамність. 

“Дітей ми поки що не плануємо. До того ж я не те що чайлдфрі (свідома бездітність, – ред.), але мені здається що народжувати у наш час дитину – це випробування: війни, хвороби та нестабільність. Я не хочу, щоб моя дитина народжувалася тут. І я прибічниця класичної форми сім’ї. Бо навіть не можу для себе розглянути такі варіанти, коли пари можуть мінятися. Я тільки можу розглянути такий варіант, якщо він теж захоче зніматися. У приватному житті тільки один на один”, – каже Юлія.     

Юлія та Руслан у стосунках вже майже три роки, і актриса вважає, що вони пройшли стадію кохання і воно вже перетворилося на звичку.

Юлія не хоче народжувати і вважає це в наш час викликом

Юлія не хоче народжувати і вважає це в наш час викликом

Кохання, це коли ти не бачиш ніяких недоліків в людині. Коли тобі комфортно та зручно. Хтось каже, що кохання триває лише три роки, а потім починається звичка. Я думаю, що з Русланом у нас вже звичка. Кохання може й присутнє, але вже більше звичка. Ми перебуваємо у рутині. тому важко зрозуміти, ти кохаєш, чи тобі просто зручно”, – вважає вона. 

При цьому Синюк вважає, що їй вдалося позбавитися такого почуття. як ревнощі, і їй завжди смішно, коли у компанії її подруги починають влаштовувати своїм чоловікам чи хлопцям такі сцени.

За старих стосунків я була дуже ревнива, зараз цього немає. Я довіряю людині і у мене немає приводів. Ревнощі – це і приводи, і комплекси разом. Я бачила різні ситуації. Наприклад, коли дівчата зовсім безпричинно ревнують своїх хлопців. Напевно саме це дає мені мотивацію не робити те саме, тому що з боку це виглядає дуже по-дурному”, – ділиться вона. 

Свій бюст Юлія вважає завеликим

Свій бюст Юлія вважає завеликим

Юлія каже, що у цю індустрію потрапила випадково. Навіть думала, що ніхто не помітить її фільмів. Спочатку виставляла в Instagram звабливі фото. Потім запропонувалю ню, після них еротичні відео і вже скоро опинилася на знімальному майданчику дорослого кіно. І ця професія виявилася не такою простою, як здається.

“Після закінчення університету я знала три мови – англійську, польську, французьку. Це як раз був період фінансових пірамід, і я шукала варіанти стати фінансово незалежною і знайти якийсь пасивний дохід. Але там нічого не вийшло, і я ставала на одні ті самі граблі декілька разів.

Я вела свій Instagram і мені хтось запропонував фотосесію у стилі ню. У мене навіть в голові такого не було, що це буде якось негарно чи стидно. Я розмістила у Instagram ці фото, і вони розійшлися, після цього фотографи почали мені пропонувати інші фотосесії ню, а деякі навіть пропонували за це якусь оплату. Бо перша була безкоштовною – ніхто нікому нічого не платив. Будемо відверті, що я не дуже сильна фотомодель, бо не підхожу за параметрами. Тому зйомки були не часті, а гроші потрібно було десь брати.

Всім, хто виставляє такі фотосесії, агенти постійно пишуть та пропонують зйомки у таких фільмах. І я знімалася в декількох еротичних відео, де потрібно було просто покрутитися оголеною і більше нічого з собою не робити. Тому на пропозицію знятися у черговому еротичному відео я відгукнулася. І я вирішила, що все-таки поїду і спробую, а якщо мені не сподобається просто зароблю гроші і цього навіть ніхто не побачить. Я приїхала та почала зніматися, а мені всі роблять компліменти, ніби я розумію, що потрібно робити. Виявилося, що дуже багато дівчат взагалі не розуміють, що потрібно робити. Насправді тут не все так просто, як здається. Хтось буде сміятися, але тут присутня акторська гра. Мені подобається перша частина таких фільмів, де потрібно грати і виконувати ролі, які від тебе очікують”, – згадує свої перші роботи Юлія.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *