Українська акторка розірвала контракт з Netflix через російський слід: В мене були проблеми

Українська акторка Іванна Сахно вже понад 11 років живе у США, куди переїхала в 15. За цей час вона взяла участь в зйомках таких голлівудських стрічок як “Тихоокеанський рубіж: Повстання” та “Шпигун, який мене кинув” (головну роль в якому виконала Міла Куніс). Також у фільмографії Сахно є серіал “Асока” для стримінгової платформи Disney+.

А ось з Netflix в 26-річної акторки склалась не дуже приємна ситуація. Про неї, зокрема, Сахно розповіла в інтерв’ю телеведучій Марічці Падалко, яке вийшло на YouTube-каналі “ТСН”.

Телеведуча запитала, чи зіграла б акторка роль росіянки, якби їй це запропонували продюсери. На кілька секунд Іванна втратила дар мови, і зауважила, що це навіть не обговорюється. Падалко сказала, мовляв, це ж лише акторська гра. На що Сахно відповіла – є моральні цінності, поняття. За словами Іванни зараз в Голлівуді дедалі менше репрезентують росію. Але коли хтось і надсилає подібні пропозиції – команда українки одразу ж відмовляє.

Сахно згадала один з проєктів стрімінгової платформи Netflix, в якому її затвердили на роль дівчини з радянської росії. Низка подій посприяли тому, що Іванна згодом відмовилась від участі в шоу. Зараз вона відпрацьовує ту саму неустойку.

“Я була приєднана до серіалу Netflix, це було під час ковіду. І це була роль росіянки, точніше американки, але в неї був бекграунд з Радянського Союзу. Я вже була долучена до цього проєкту, тому що на той момент це була одна з моїх перших головних ролей в великому серіалі Netflix. Потім ми не почали зйомки, закрились на ковід. І я зрозуміла, що просто не можу грати людину навіть з Радянського Союзу. Я розірвала контракт з Netflix. Трошки проблеми в мене були”.

Падалко запитала, чи довелось Сахно сплачувати якусь неустойку. На що Іванна заявила – офіційно вона не може про це говорити. Але додала – з Netflix вона продовжує співпрацювати просто зараз. Але в наступному проєкті, Іванна заплатить 50% своєї заробітної плати.

Іванна Сахно в серіалі

Іванна Сахно в серіалі “Шпигун, який мене кинув”

Падалко зауважила, що у своїх перших голлівудських ролей зіркова уродженка Києва грала представниць зі східноєвропейським акцентом. Мовляв, у “Тихоокеанському рубежі: Повстанні” Сахно зіграла росіянку. На що Іванна відповіла, що її героїня, Вікторія Малікова, не ідентифікувалась як представниця цієї країни.

Іванна Сахно в серіалі

Іванна Сахно в серіалі “Тихоокеанський рубіж: Повстання”

“У “Тихоокеанському рубежі: Повстанні” там ніколи не говорилось, що вона була росіянкою. Це було 2016 року, ми це знімали. В тому й проблема, що навіть коли ідеш на кастинги, ти хочеш мати можливість працювати. В тебе не має багато доступу до ролей, коли ти тільки починаєш. І на той момент в неї було прізвище Малікова. Мені сказали, що так, вона з Європи. А звісно зараз, ти дивишся назад, ти розумієш, що для людей, які не мають чіткого розуміння, то вони думають – вона росіянка”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *