Її бачення вразило нас: номінантка Ґреммі приєдналась до української делегації на Євробаченні та здивувала артисток

В середу, 1 травня, стартували другі репетиції учасників пісенного конкурсу “Євробачення-2024”. До цього ходили чутки, що постановником номера для українок Alyona Alyona та Jerry Heil стала найвідоміша режисерка України. Тоді в мережі називали ім’я одеситки Таню Муіньо, яка тільки нещодавно відзняла кліпи для, зокрема, Дуа Ліпи та Дженніфер Лопес.

Цю інформацію лише зараз підтвердили в “Суспільному Мовленні”, яке займається організацією пісенного конкурсу в нашій країні. Окрім співпраці з суперзірками (Гаррі Стайлз, Кеті Перрі, Ленні Кравіц, Сем Сміт, Cardi B, The Weeknd та іншими) Муіньо має безліч нагород престижних премій та дві номінації на “Ґреммі”.

“Ми неймовірно раді, що режисеркою номера стала Таню. Це вчергове підкреслює ідею нашої пісні: єдність людей, єдність жінок, дів! Таню Муіньо – сильна особистість, талант, що не просто представляє Україну на міжнародній арені. Вона лідер, що створює тренди. Напочатку нашої співпраці ми проговорили все, що болить та резонує нам в нашій пісні і вже за декілька діб почули бачення режисерки, яке вразило нас. Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля”, – заявили Альона Савраненко (Alyona Alyona) і Яна Шемаєва (Jerry Heil) в інтерв’ю виданню Billboard.

Таню Муіньо та британський співак, актор Гаррі Стайлз

Таню Муіньо та британський співак, актор Гаррі Стайлз

Представниці від України і Таню Муіньо (на задньому фоні)

Представниці від України і Таню Муіньо (на задньому фоні)

Сама ж Таню Муіньо поки що не повідомляла про співпрацю з учасницями від України та не публікувала фото чи відео зі шведського Мальме, де наступного тижня пройдуть два півфінали та фінал. Alyona Alyona та Jerry Heil виступлять із піснею Teresa & Maria у першому півфіналі під номером 5. Він пройде у вівторок, 7 травня.

Нещодавно представниці України провели першу репетицію на головній сцені 68-го пісенного конкурсу в Мальме. Під час виступу Alyona Alyona та Jerry Heil сцена Malmö Arena стала полотном для оспівування жіночої сили, стійкості та єдності, необхідної для подолання життєвих викликів. Згідно з прогнозами букмекерів, Альона Савраненко та Яна Шемаєва претендують на п’яте місце.

Alyona Alyona та Jerry Heil на сцені

Alyona Alyona та Jerry Heil на сцені “Євробачення 2024”

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *