Їй вже не до пісень: сім’я переможниці шоу Україна має талант пережила велику трагедію

Під час повномасштабної війни 65-річна солістка “Лісапетного батальйону” Наталя Фаліон активно гастролює з учасницями музичного колективу з благодійними концертами. Інформатор-Україна дізнався з інтерв’ю виданню зірки для KP.UA про складну ситуацію в житті близької родички переможниці п’ятого сезону телевізійного шоу “Україна має талант”. Йдеться про дочку сина від першого шлюбу.

В інтерв’ю мова зайшла про родичів в музичному колективі. Активну участь в розвитку “Лісапетного батальйону” бере син Фаліон. Записати композицію та заспівати її планувала і онучка Христина. Втім Наталя зізналась – в неї серйозні проблеми зі здоров’ям.

“Ми пережили велику трагедію – онкологію, у неї було чотири операції, видаляли саркому, в неї штучне коліно. Їй вже не до пісень. Але вона молодець, закінчує бакалавра, чотири роки провчилася в університеті ім. Б. Грінченка у Києві. Спочатку їй була цікава письменницька діяльність, а зараз щось не дуже. Така вона, молодь. Кожне літо, а їй вже буде 21, вона приїжджала до мене в село. А ми ж концертуємо, тому я пошила їй точно такий же костюм, як у нас, і вона з нами маленькою співала на сцені. З роками вона вже трохи стидається. У неї є голос, але вже немає тої жилки, як колись”, – зізналась Фаліон.

Зіркова онучка брала участь у проєкті “Доброго вечора, ми з України!”. Втім, за словами Фаліон, солістки з неї не буде. Хоча маленькою Христина дуже хотіла і казала: “Бабусю, буду з тобою виступати”.

@lisapetniybatalyon_fan Наталія Іванівна та її внучка Христинка 🥰@falion4ik_ #наталіяфаліон #лісапеднийбатальйон #лісапетнийбатальйон #fyp #рек #рекомендации ♬ Буде весна – Max Barskih

“Для мене найважливіше, що ми врятували її життя, що вона подолала цю страшну хворобу. Вона сильна дівчинка. Інша, можливо, розклеїлася б. Це все-таки саркома, це не нарив на пальці, а чотири складні операції. Вже й протез їй змінили на трохи більший. Вона ще знаходить у собі сили й жартувати. Може, вони трохи й легковажні. Ми дуже хотіли б, щоб вони були схожі на нас. Але вони ніколи не будуть такими, як ми. Вони вже мають своє бачення, свої уподобання, свій TikTok, свої приколи”, – зазначила Фаліон.

Саме Христина познайомила фронтвумен гурту “Лісапетний батальйон” з популярною соцмережою TikTok. Онучка якось попросила зіркову бабусю зняти відео. А коли побачила охоплення запропонувала, аби Фаліон сама з’явилась у ролику.

“І я вивчила той TikTok. Спочатку думала, що там самі фріки, бо попадалися мені якісь такі моменти. А потім дуже багато всього переглядала – є там і мудрі поради, лікарські, кулінарні, щось про життя. Якось жартома до цього поставилась, думаю, спробую, а там якось воно буде. Потім втягнулася, але завершити щось завжди складніше, як розпочати. Часом і настрою немає. Люди публікації придумують, вони готуються, а у мене не завжди є на це час. Коли ти з городу йдеш тепла, розтріпана – от не хочеться, щоб тебе знімали і показували! А таких днів дуже багато – чи після концертів, чи після дороги”, – зізналась артистка.

Зіркова уродженка Хмельницької області зазначила, хоч вона і не кожен день виходить в ефір, все одно в неї є свої шанувальники. На TikTok Наталії підписані 120 тисяч фолловерів, а кількість лайків перевищила півтора мільйона. “Сама файна секс-бомба” – саме так, з гумором, підписала профіль співачка. Окрім TikTok в 65-річної лідерки музичного гурту “Лісапетний батальйон” також є Instagram та YouTube-канал.

Сторінка Наталії Фаліон в TikTok

Сторінка Наталії Фаліон в TikTok

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *