Як покером зібрати кошти на благодійність: кейс Pokermatch

У серпні найбільший покер-рум Східної Європи PokerMatch провів низку благодійних покерних серій, зібрані кошти з яких направить уже традиційно на допомогу українцям.

Як покером зібрати кошти на благодійність: кейс Pokermatch

На початку серпня гравці PokerMatch брали участь у благодійному турнірі Victory Cup. Завдяки об’єднанню покерного ком’юніті за 6 місяців таких турнірів на допомогу Україні надійшло вже понад 1 500 000 гривень.

Також PokerMatch запустив Марафон благодійності, де гравці могли пройти шлях від 1 гривні до мільйона.

З 1 по 24 серпня провідний покер-рум країни проводив фрірол до Дня Незалежності України з призовим фондом 1 000 000 гривень. Взяти участь у супертурнірі можна було всього за 1 гривню.

Зазначимо, що український покер-рум PokerMatch організував турнір з доброчинною метою, тому кожна гривня піде у благодійні українські фонди допомоги, серед яких “Зграя”, “Волонтерська Сотня”, “Майстерня”, “Трушна Перемога”, “Центр добра”.

Крім усього вищезазначеного, до Дня Незалежності України, а саме в період з 12 по 27 серпня, PokerMatch провів святкову серію Independence Cup. У програмі серії  провели 80 турнірів із таких видів покеру як Холдем, Омаха та OFC із гарантованим загальним призовим фондом 12 000 000 гривень.

У майбутньому компанія і надалі продовжуватиме ініціювати благодійні покерні проєкти для допомоги Україні у боротьбі з ворогом.

З початку повномасштабного вторгнення бренд навіть створив віртуального амбасадора дракона Драгобрата, який став талісманом PokerMatch та активним кіберволонтером і підтримує всі благодійні турніри бренду.

Своїми діями Pokermatch доводить, що покер – інтелектуальний спорт, граючи в який можна заробити грошей, які можливо передати на благодійність. Усі благодійні ініціативи в компанії започаткували власне спавробітники, які і самі є волонтерами, вивозити постраждалих та і далі продовжуть допомагати, залучаючи міжнародне покерне ком’юніті.

Працюємо та граємо задля перемоги України – слоган PokerMatch, який народився в березні цього року і тримає разом покеристів.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *