У нього дві важкі контузії: Соломія Вітвіцька під час війни знайшла своє нове кохання

Тривалий час телеведуча національного телемарафону “Єдині новини” Соломія Вітвіцька приховувала свого обранця. І лише минулого місяця 43-річна знаменитість привітала його публічно з днем народження та опублікувала спільне фото. Обранцем Вітвіцької став військовослужбовець в лавах ЗСУ Олексій Ситайло. До початку повномасштабної війни він був головою районного суду Сумської області.

Зіркова пара познайомилась вже під час повномасштабної війни. Попри чутки в пабліках, що Соломія увела Олексія з родини, телеведуча стверджує – під час знайомства вони вже були розлучені зі своїми колишніми партнерами.

В новому епізоді телепроєкту “Пісня мого життя”, ведучою якого є Катерина Осадча, Вітвіцька загадала пісню “Вільна”, яку в оригіналі виконують Тіна Кароль та Юлія Саніна. Телеведуча розповіла, що ця пісня асоціюється у неї з початком нової глави в особистому житті, і з подорожжю з подругами до Одеси.

“Я якраз розлучилася, мої подруги в цій мандрівці на той період теж були вільними. Тому “Вільна” стала саундтреком цієї поїздки. Пісня така життєствердна: “Я не боюсь, тепер я вільна”. І вона дуже відгукувалась мені в той момент. Все одно, розлучення – це складний етап в житті кожної людини. Саме рішення дається непросто, і потім пережити цей момент непросто”, – розповіла Соломія.

Нові почуття з’явились під час повномасштабного вторгнення, коли телеведуча активно допомагала військовим. Одного разу їй написав і Олексій із запитом на допомогу для його батальйону. Вони були знайомі, до повномасштабної війни бачились декілька разів на днях народженнях спільних друзів, але в цілому не спілкувалися.

“Коли його підрозділу були потрібні генератори, ще якісь речі, він до мене звернувся, як до волонтерки. Я багатьом військовим допомагаю і допомагала, постійно знаходжуся на зв’язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, то я його підрозділу та іншим привозила допомогу. Кохання – це те почуття, яке нас окриляє, надихає і невідомо ніколи де ти його зустрінеш. Передбачити нічого не можливо, але так сталося. Ми нічого не планували, але почуття спалахнули“.

Олексій Ситайло пішов у ЗСУ добровольцем. В одному з інтерв’ю він наголошував, що розумів – рано чи пізно окупанти прийдуть. Тож ним було прийнято рішення, що потрібно захищати свою країну. І це попри те, що в нього була бронь. Соломія Вітвіцька зізналась – її обранець мав поранення на фронті.

“У нього було дві важкі контузії, коли він повернувся на ротацію, то проходив лікування. За рішенням ВЛК – відпустка. Лікарі рекомендували термальні води, ми обрали Закарпаття. В нас була просто можливість побути разом. І я зараз розумію багатьох українок – дуже важко, жити на відстані, особливо, коли все ще в такому, цукерково-квітковому періоді. Дуже чекаю його з перемогою додому і сподіваюсь, що вона якнайшвидше буде”, – підсумувала Вітвіцька.

Зазначимо, що з 2013 по 2021 роки Соломія була у шлюбі з режисером і кліпмейкером Владом Кочатковим. Він також захищав України в лавах ЗСУ, вкінці восени 2023 року мобілізувався. Після розлучення вони залишилися в гарних стосунках. За словами Вітвіцької, новий обранець не ревнує до дружби між Соломією та Владом. Водночас телеведуча заявила, що з колишньою дружиною Олексія Ситайла не спілкується.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *