У Алена Делона конфіскували 72 одиниці вогнепальної зброї, на яке він не мав дозволу

У Франції в будинку 88-річного актора Алена Делона поліція виявила 72 одиниці вогнепальної зброї і більше 3 тисяч патронів. Він не має дозволу на жодну з них. Крім того, у кіноактора також знайшли відбудоване в будинку стрільбище.

Арсенал Делона виявили у заміському будинку актора у Душі-Монкорбоні після відповідного обшуку, пише BBC. Раніше до актора прийшов у справах службовець суду. Останній побачив у житлі Делона зброю та сповістив про це правоохоронців, після чого і було призначено обшук.

Будинок Делона у Душі-Монкорбон (селище за 135 км від Парижа)

Будинок Делона у Душі-Монкорбон (селище за 135 км від Парижа)

Журналісти не уточнюють, з якого приводу службовець відвідав будинок актора, але нагадали, що Делон має намір позиватися зі своїм старшим сином Ентоні Делоном. Плюс актора суд визнав недієздатним за медичними показниками, а його троє дітей (крім Ентоні, це син Ален-Фаб’єн та дочка Анушка) позбавили права догляду за ним.

Ален Делон із сином

Ален Делон із сином

Як пише видання, Делон рідко залишає свій маєток. Зокрема, актор перебував у поганому стані після того, як у 2019 році переніс інсульт. Останнім великим публічним виступом Делона стало отримання почесної “Золотої пальмової гілки” на кінофестивалі Канна в 2019 році. А у вересні того ж року він був присутній на похороні свого друга та колеги Жана-Поля Бельмондо в Парижі.

Серед найвідоміших фільмів за участю Алена Делона – “На яскравому сонці”, “Рокко та його брати”, “Леопард”, “Нескорений”, “Самурай”, “Сицилійський клан” та інші. У кількох своїх популярних стрічках він утілював образ гангстера. Хоча Делон ніколи не знімався в Голлівуді, він все ж таки набув популярності не тільки в Європі, а й у США та Азії.

Ален Делон на кадрі з фільму

Ален Делон на кадрі з фільму “Самурай” (1967)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *