Вона відчуває підтримку: Меган Маркл зустрілася з подругою, у якої два роки тому померла дитина

Меган поспілкувалася з колишньою партнеркою серіалу «Форс-мажори» Ебігейл Спенсер. Телезірки зібралися разом, щоби підтримати Келлі Маккі Зайфен та її некомерційну організацію «Альянс мам». Вона була створена Келлі після того, як її дев’ятирічний син Джордж помер від раптового вірусного захворювання.

Метою кампанії була підтримка прийомних дітей та батьків. Усі троє були у футболках та джинсах. Меган трималася за руки із двома жінками. Келлі опублікувала фотографії із подругами. Вона подякувала всім, хто підтримує її ініціативу, особливо Ебігейл і Меган.

«Коли ми говоримо про людей у нашому житті, які підтримують нас, коли це необхідно, з незаперечною силою чистого кохання, я думаю про цих двох. Ви мене надихаєте. Ви підтримуєте мене, коли це потрібно, і любите, як матір», – зазначила Келлі.

Подруги – джерело натхнення

Подруги – джерело натхнення

Вона розповіла про своє рішення створити «Альянс мам» і зізналася, що знаходить невелику втіху у тому, щоб допомагати грошима іншим людям. Смерть дитини стала сильним ударом для Зайфен. Організація допомогла їй повернутися до життя.

«Це дозволило мені мати на меті й бачити, що в мене попереду. Зрозумівши реальність того, що мого сина більше немає. Важко висловити словами такий біль. Коли ти можеш якось функціонувати, але не зовсім упевнений, як кожен рух твого тіла виконує свою роботу», – заявила Келлі журналу People.

Меган Маркл та Келлі Маккі Зайфен

Меган Маркл та Келлі Маккі Зайфен

Експерт із мови тіла Джуді Джеймс запевнила, що дружина принца Гаррі продемонструвала тісну дружбу на знімках.

«Вони близькі одна до одної, їхні пальці переплетені. Це другий недавній приклад, коли Меган позує з іншою жінкою, щоб проілюструвати тісну дружбу, предмет одного з її починань. Нахил її голови та посмішка, а також те, як вона нахиляється в обіймах, здається, відображають пози з друзями з її дитинства. Вона викликає спогади про набагато більш ранні та милі ритуали дружби з її юності», – пояснила експерт.

Вони близькі одна до одної

Вони близькі одна до одної

Нагадаємо, син Келлі Маккі Зайфен Джордж помер 20 липня 2022 року у віці дев’яти років. Точних причин смерті дитини досі не оголошено. Меган Маркл та принц Гаррі тоді передали Келлі п’ять тисяч доларів на похорон та інші витрати.

«Мій милий хлопчику. Мій світ розбитий на мільйон уламків. Я майже не можу дихати. Ти був світлом мого життя. Твоя посмішка робила кімнату такою світлою, а твоє серце було найдосконалішим і наймилішим. Ти покинув цю землю і залишив так багато людей, які любили тебе. Я не знаю, як я зможу продовжувати жити. Як я зможу працювати. Як я зможу бути світлом і знову радіти, але я збираюся спробувати. Старатимуся щосили заради твоєї прекрасної сестри-близнюка», – зі сльозами розповіла Зайфен.

Джордж із сестрою та мамою

Джордж із сестрою та мамою

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *