Вже обійшло Голос країни за кількістю зірок: нове музичне шоу розсекретило ім’я нового тренера

Залишилося менш як два місяці до музичної премʼєри нового масштабного талант-шоу “Неймовірні дуети”. Творці проєкту оголосили ім’я ще одного зіркового наставника, а також дату виходу в етер. Нове шоу глядачі побачать вже 21 серпня.

Про це Інформатор-Україна дізнався на діджитал-платформах “Нового каналу”, який спільно з Friends Production займається виробництвом шоу. Разом з учасниками та їхніми зірковими наставниками глядачі будуть проживати захопливий процес створення дуетної роботи.

Шоу з елементами реаліті покаже становлення майбутніх зірок, починаючи від онлайн-кастингу, підготовки пісні, образів, номеру та завершуючи спільним виступом. Виконавців, з якими заспівають дуетом на великій сцені, вже обрали Оля Полякова, KOLA, Дмитро Монатік (MONATIK), гурт TVORCHI, MÉLOVIN та Wellboy. Тепер настала черга солістки гурту KAZKA, Олександри Заріцької.

“Насправді талант-шоу – це лотерея. Результат залежить переважно саме від амбіцій та наполегливості артиста. Тому мені хочеться ще більше заряду від майбутніх учасників. Впевнена, що на кастингу буде багато обдарованих. Але я постараюся обрати двох зірочок – найперспективніших, відкритих, цікавих, щирих. Те, що учасники назавжди запамʼятають емоції від відбору й самої участі в шоу “Неймовірні дуети”, – це точно”, – заявила Олександра.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Новий канал (@novy_channel)

Зіркова наставниця співочого проєкту “Нового каналу” переконана: самого таланту недостатньо, але яскравих митців видно здалеку. Бо зараз шоу-бізнес дуже перенасичений молодими виконавцями.

“Тому, щоб запамʼятатися нашому слухачеві, потрібно багато працювати над репертуаром, образами тощо. Жодного дня на відпочинок”, – підсумувала фронтвумен KAZKA.

Що цікаво, серед сімох зіркових наставників шоу “Неймовірні дуети”, троє були тренерами “Голос країни”. Окрім Заріцької (спільно з Андрієм Мацолою), в червоних кріслах були Полякова та Монатік. А KOLA двічі намагалась перемогти в шоу і брала участь в різних сезонах. Зазначимо, що на шоу “Голос країни” – четверо тренерів. А в проєкту “Неймовірні дуети” їх вже семеро.

Про шоу

“Неймовірні дуети” – це музичне талант-шоу, над створенням якого працює “Новий канал” разом з Friends Production. У проєкті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень. Талановиті, харизматичні та цілеспрямовані аматори отримають шанс вийти на велику сцену та заспівати дуетом з видатним українським артистом. Щотижня з тисяч охочих зіркові коучі відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу.

Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у суперфіналі в прямому ефірі. Скільки саме заплановано епізодів – поки не відомо.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *