Вже можна не ховатися: Бредлі Купер та Джіджі Хадід попалися на гарячому

Стосунки Бредлі Купера та Джіджі Хадід не дають спокою публіці вже кілька місяців. Зірки продовжують зберігати мовчання, проте їхні спільні виходи красномовніші за будь-які слова. Нещодавно папараці побачили пару на вечері в одному із ресторанів Нью-Йорка. Пара не стримувала емоцій – Джіджі цілувала актора на очах у всіх, не боячись об’єктивів всюдисущих вуличних фотографів.

На вечерю закохані прийшли не одні, а в компанії друзів, оскільки він був присвячений 40-річчю Ентоні Поровські, канадського кухаря, актора та телеведучого. Напередодні Хадід написала у себе в соцмережах: «З днем народження, янгол», супроводивши підпис відео, на якому Ентоні задуває свічки на святковому торті.

Купер і Хадід у ресторані

Купер і Хадід у ресторані

Зірка «Похмілля у Вегасі» і супермодель вперше потрапили до заголовків газет ще в жовтні 2023 року – тоді їх бачили, як вони виходили разом з одного ресторану. Після цього в пресі з’явилося спростування їхніх стосунків, близьке до пари джерело стверджувало, що Купер і Хадід просто дружать і жодної романтики між ними немає. Пізніше пару знову ловили на вулицях Нью-Йорка.

Романтика між ними є

Романтика між ними є

Купер і Хадід так публічно не підтвердили свої стосунки, але за останні кілька місяців пара дуже зблизилася – настільки, що Купер (якого вважають головним «маминим синком» Голлівуду), познайомив кохану зі своєю мамою. Після вручення «Золотого глобуса» 2024 року мати Купера, Глорія, яка супроводжувала сина на січневій церемонії нагородження, приєдналася до пари на вечірці у ресторані Giorgio Baldi у Лос-Анджелесі.

«Так, вони познайомились. Щоразу, коли його мама щось розповідала, Джіджі слухала з ентузіазмом і щиро посміхалася», – розповів друг Купера журналістам.

Купер із матір'ю на Оскарі-2024

Купер із матір’ю на Оскарі-2024

Схоже, пара справді щаслива разом, і навіть їхні колишні кохані схвалюють такий розвиток подій.

Джерело повідомляло у розмові з Entertainment Tonight, що у колишньої дружини Купера Ірини Шейк та ексбойфренда Хадід Зейна Маліка немає жодного негативу.

«Джіджі, Бредлі, Ірина та Зейн просто хочуть, щоб кожна людина була щасливою і здоровою. Пріоритет Зейна – мати добрі стосунки з Джіджі, які допоможуть їм виховувати спільну дочку», – пояснив знайомий із ситуацією інсайдер.

Ірина Шейк

Ірина Шейк

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *