Виступив на розігріві Путіна, звихнувся і наклав на себе руки: у Москві знайшли тіло відомого співака

В Москві під вікнами будинку, розташованого в центрі столиці країни-агресорки, знайшли тіло оперного співака і відомого українофоба Євгена Кунгурова. Це сталося 8 квітня. РосЗМІ повідомили, що 40-річний заслужений артист РФ та палкий прихильник Путіна наклав на себе руки, стрибнувши з висоти вниз, проте офіційних даних з цього приводу поки немає. Також є інформація, що на руках чоловіка були порізи.

Раніше артист буцімто мав проблеми з алкоголем та неодноразово лікувався в психіатричних закладах, як приватних, так і державних. Останнім часом він нібито мав депресію через розлучення, на яке минулоріч подала його друга дружина.

“У 2023 році він тричі потрапляв до психіатричної лікарні. У нього діагностували змішаний тривожний розлад та клінічну депресію. Артист скаржився на роздвоєння особистості, розшарування свідомості, тривогу та апатію. Психічні розлади ускладнювалися проблемами зі здоров’ям. Співак відвідував онколога”, – повідомили росЗМІ.

Як крім того зазначають російські пропагандистські ресурси, Кунгуров попередив колишню дружину про свої наміри, через що вона й викликала на місце події поліцію. В нього залишилось двоє малолітніх дітей. 

Співав “на розігріві” у диктатора 

Кунгуров відомий своїми пропутінськими поглядами. В своїх соцмережах, зокрема в Instagram, він писав про те, що схвалює всю політику Путіна та вітав диктатора із народинами. Співак схвалював анексію Криму та повномасштабне вторгнення в Україну, як і вбивства мирних українців. 

Кілька років тому він виступав у складі Зразково-показового оркестру внутрішніх військ МВС та виконував “Севастопольський вальс” перед військовими злочинцями, а вже у 2023 році отримав звання Заслуженого артиста РФ.

Виконував цю ж пісню співак і перед виходом Путіна на сцену під час мітингу-концерту з нагоди окупації Криму в 2014 році. У 2018 році Кунгуров виступав в анексованому Криму, й теж разом з Путіним. А вже у 2022 році співак виступав в окупованих Херсоні та Мелітополі. 

За такі старання Кунгуров отримав звання заслуженого артиста Чеченської Республіки та Республіки Інгушетія. А разом з тим – великі виступи, корпоративи та чималі гонорари. Та це привело його до чарки. 

Кілька тижнів тому все в тому ж таки Instagram співак закликав росіян берегти те, що “побудували покоління”, і пообіцяв, що тоді “все буде добре”. Вочевидь натякав він на побудовану колись імперію зла – СРСР – з її звірячими амбіціями, адже пост був опублікований до 10-річчя окупації Криму. 

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Евгений Кунгуров🇷🇺 (@evgenyi_kungurov_official)

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *