Вирішила бути чесною до кінця: колишня Віа Гра зробила операцію та розлучилась з співзасновником Sport Life

Ще одна зіркова пара українського шоу-бізнесу розлучилась під час повномасштабної війни. Після 11 років стосунків, 9 з яких у шлюбі, крапку в романтичному житті з бізнесменом Ігорем Кучеренком поставила ексучасниця гурту “ВІА Гра” Санта Дімопулос. Вони виховують спільну доньку Софію, яка народилась 2019-го. Вже колишнє зіркове подружжя тривалий час живе за кордоном. Зараз вони в Об’єднаних Арабських Еміратах, куди по роботі поїхав Кучеренко. Чоловік відомий, зокрема, завдяки популярній мережі спортивних клубів Sport Life, співзасновником якої він є.

Місяць тому Санта, яка є до речі переможницею сьомого сезону шоу “Танці з зірками”, наважилася на корекцію діастазу. Це розбіжність м’язів, і не є захворюванням. Але воно створює ефект в’ялого живота і стає естетичною проблемою. Після операції Дімопулос стала частіше з’являтися в сторіз, а тепер й оголосила про розлучення. При чому зробила це російською мовою.

“Наша красива історія в 11 років добігла кінця. Без драми, без потрясінь та без образ. Ми залишаємося рідними людьми, батьками та справжніми друзями. На жаль, попри відданість та любов один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це нелегко було прийняти, попри те, що це був свідомий вибір. Я вдячна за неймовірну дочку, безумовну любов, сім’ю, підтримку, неоцінені моменти та всю прекрасну частину спільного шляху. Це буде назавжди величезною цінністю для мене”.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

Дімопулос зазначила, що вона не могла повідомити про це деякий час. Втім коли саме Санта та Ігор поставили крапку в шлюбі, артистка, яка себе зараз позиціонує як особистий наставник (коуч), розповідати не стала.

“Мені не вистачало сміливості написати про це раніше, бо навколо стільки болю, втрат і турбот, що наша здається недоречною. Але щоб уберегти себе та близьких від обговорень та зайвих питань я вирішила бути чесною до кінця і, як публічна людина, розставити всі крапки. Так, це болісний період, коли я почуваюся ранимою, і через втрату старих смислів і опор шукаю нові шляхи до своєї душі. Це велика відповідальність перед дітьми. Я зроблю все, щоб цей перехід на новий життєвий етап був максимально безболісним для них”.

Дімопулос впевнена, що подібні зміни в житті на краще. Чим вона буде займатися та де проживати – поки не розповідала. Зазначимо, Санта також виховує сина Даніеля, якого народила 2008 року від шоумена Андрія Джеджули. Вони жили в цивільному шлюбі з 2006 по 2010.

Син Джеджули та Дімопулос, 15-річний Даніель (праворуч)

Син Джеджули та Дімопулос, 15-річний Даніель (праворуч)

Це вже друга колишня учасниця гурту “ВІА Гра”, яка повідомила про розлучення після 24 лютого 2022 року. Нещодавно співачка Віра Брежнєва (Кіперман) заявила, що вона більше не живе з музичним продюсером Костянтином Меладзе. Саме він наприкінці минулого століття створив гурт “ВІА Гра”. Спільні діти в шлюбі знаменитостей, які також проживають за кордоном, не народилися.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *