Викинув із голови: чому Орландо Блум з огидою згадує свою роль у знаменитому блокбастері

У довгому послужному списку Орландо Блума є одна невдала роль – у всякому разі, так вважає сам актор. Несподіване зізнання британський артист зробив під час нового інтерв’ю виданню Variety. Мало того, він заявив, що повністю стер з пам’яті блокбастер, який свого часу став одним із лідерів світового прокату.

Прихильники чарівних ельфів і лихих морських розбійників можуть видихнути – йдеться зовсім не про Леголаса з «Володаря перснів» чи Вілла Тернера з «Піратів Карибського моря». Як з’ясувалося, Блум вкрай незадоволений своїм виконанням ролі Паріса у фільмі «Троя» режисера Вольфганга Петерсона.

«Здається, я просто викинув цей фільм із голови. Багатьом людям він подобається, але для мене грати цього персонажа було однаково що…», – розповів актор на камеру і зробив жест, ніби перерізає горло.

Блум вкрай незадоволений

Блум вкрай незадоволений

Як пояснив Блум, він не хотів зніматися в цьому фільмі, але його вмовив агент.

«Я не хотів зніматись. Точніше, я не хотів грати цього персонажа – сам фільм був чудовий. Там були Бред Пітт, Ерік Бана і Пітер О’Тул, а я думав: “Як же я гратиму цю роль?”. Це йшло проти всього, що я відчував на той момент», – зізнався Блум.

Це йшло проти всього

Це йшло проти всього

Орландо додав, що не розумів, як грати сцену, в якій поранений Паріс відмовляється битися з Менелаєм і жалюгідно повзе по землі, хапаючись за ногу свого брата Гектора. У результаті агент актора переконав його, що саме цей епізод зробить весь фільм, і Блум погодився. Але осад, схоже, залишився – недарма Орландо досі згадує історичний блокбастер, який зібрав у світовому прокаті майже 500 млн доларів, недобрим словом.

Паріс відмовляється битися з Менелаєм

Паріс відмовляється битися з Менелаєм

Сімейний вихід

Нещодавно Орландо Блум разом із дружиною, співачкою Кеті Перрі та дочкою Дейзі були помічені на прогулянці у парку. Кеті була одягнена у світло-сірий спортивний костюм та кросівки. Співачка заплела волосся у дві кіски. Її образ доповнили відповідна бейсболка та сонцезахисні окуляри. На плечі в артистки висіли одразу дві сумки – чорна з її особистими речами та гірчичного кольору з необхідними дрібницями для дозвілля з маленькою дитиною.

З дружиною та дочкою

З дружиною та дочкою

Орландо одягнув чорну базову футболку, сірі джинси, чорну бейсболку та тенісні черевики. Зіркове сімейство на прогулянці також супроводжував домашній улюбленець. Артисти пили каву зі Starbucks, Перрі також тримала в руках пляшку з водою для дівчинки.

Кеті та Орландо доглядали Дейзі, поки вона каталася на самокаті. Після цього Блум покатав дочку на гойдалці. Номінантка на премію «Ґреммі» була у повному режимі мами, коли стежила за тим, щоб захисний шолом дочки був надійно закріплений. Блум з гордою усмішкою знімав доньку на телефон, коли вона стрибала по каменях у парку і пустувала на газоні.

Таланти та прихильники

Таланти та прихильники

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *