Відомий рокер після розлучення закрутив роман зі своєю співробітницею: Ми всі достойні більшого

Напередодні, 8 травня, фронтмен гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” Сергій Танчинець відсвяткував день народження. Рокеру виповнилося 42 роки. Останнім часом в мережі активно обговорювали особисте життя артиста. Причиною стало розлучення з дружиною Ганною восени 2023-го. Разом вони були понад 15 років.

Але масла у вогонь підлили деякі фотографії з піар-директоркою гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” Юліаною Корецькою. Місяць тому Танчинець опублікував знімок, на якому цілує у шию дівчину, а вона сміється. Дехто сприйняв це фото за дружні забавки, але чимало фанатів рокера були впевнені – вони пара. І інтуїція останніх не підвела. Корецька опублікувала романтичне чорно-біле фото з Танчинцем, в підписі якого підтвердила – вони пара.

Сергій Танчинець з обраницею

Сергій Танчинець з обраницею

“Головний герой мого фільму. Твій талант надихає мільйони, а мені пощастило надихати тебе. З днем народження, моя така щира і безмежна любов”, – написала піар-директорка гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”.

Сергій не промовчав, та залишив лаконічний, але зворушливий коментар під публікацією: “Ти моя любов”. Свої привітання написали і колеги Танчинця по шоу-бізнесу. Серед них, зокрема, співачки Злата Огнєвіч та Тетяна Решетняк (TAYANNA). Лайки ж поставили телеведуча Соломія Вітвіцька та Антон Савлепов. В цілому, не так багато представників шоу-бізнесу висловили інтернет-підтримку новоспеченій парі.

Не обійшлось і без негативних коментарів у бік фронтмена гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”. Деякі користувачі соцмереж не оцінили його рішення розлучитися з дружиною.

  • Така гарна, ніжна дружина була у вас, такі гарні та дорослі були разом…Не віриться що таких шикарних жінок кидають. Але ні краплі не жалію її, вона достойна більшого.
  • Ще один брєд… Кидати сім’ю заради молодшого дівчиська, фу.

Танчинець не промовчав та відреагував на подібні закиди. Втім, подробиць стосунків з Юліаною розкривати не став.

Відповідь Танчинця хейтерам

Відповідь Танчинця хейтерам

Також Юліана опублікувала в сторіз зворушливе відео, в якому показала чимало архівного контенту з Сергієм Танчинцем.

Фрагмент з відео Юліани Корецької

Фрагмент з відео Юліани Корецької

Закохані тепер не приховують своє особисте життя

Закохані тепер не приховують своє особисте життя

В нещодавньому інтерв’ю Танчинець розповів, що спілкується з колишньою дружиною. Вона займається підготовкою переїзду з дітьми до Іспанії. Колишня зіркова пара виховує 15-річну Анастасію та 7-річного Лук’яна. Хлопчик зараз закінчує перший клас в Японії, куди переїхав з мамою та сестричкою після початку повномасштабної війни. Анастасія ж навчається дистанційно в українській школі і їздить з батьком в турі, де набирається досвіду. Причини розлучення Сергій так і не повідомив.

Сергій Танчинець з донькою та сином

Сергій Танчинець з донькою та сином

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *