Відірвалася від реальності: експерти пояснюють причини останніх провалів Дженніфер Лопес

Її прозвали «Королевою танцю» та вважають однією з найвпливовіших латиноамериканських артисток усіх часів: шість її альбомів стали платиновими. Але останнім часом кар’єра Дженніфер Лопес, схоже, зупинилася. Її недавній тур – перший за п’ять років – зустрів низький продаж квитків, тоді як її новому альбому не вистачає звичної для Лопес помпи. Альбом дебютував всього з 14 000 прослуховувань і посів 38-ме місце у Billboard 200.

Це далеко від її піка на початку нульових, коли співачка продала понад 80 мільйонів платівок та гастролювала по всьому світу. Ще чотири роки тому зірці аплодували у перерві Супербоула, на одному з найбільших шоу в історії, де вона виконала попурі зі своїх найкращих хітів разом із Шакірою на очах у мільйонів людей у всьому світі.

Шакіра та Дженніфер Лопес на Супербоулі, 2020 рік

Шакіра та Дженніфер Лопес на Супербоулі, 2020 рік

Отже, де саме помилилася Дженніфер Лопес?

Нестачі в рекламі немає. Кампанія на підтримку останнього альбому Лопес This is Me… Now оцінюється у 20 мільйонів доларів. Альбом, багато в чому натхненний її повторним романом із Беном Аффлеком, супроводжувався фільмом This is Me Now… A Love Story. До випуску також приєднався документальний фільм Amazon Prime під назвою «Найвидатніша історія кохання, яку ніколи не розповідали» про її роман з Аффлеком. Ця назва є цікавим вибором з огляду на те, що пара скасувала своє перше весілля через «надмірну увагу засобів масової інформації».

З Беном Аффлеком

З Беном Аффлеком

Деякі фанати охрестили появу Лопес у документальному фільмі «відірваним від реальності». В одному з моментів, що широко обговорювався, Джей Ло грає зі своїм волоссям перед дзеркалом, згадуючи своє виховання в Бронксі – відомому робочому районі Нью-Йорка.

«Мені подобається ось так розчісувати волосся, – каже вона. – Коли мені було 16 років, я бігала туди-сюди кварталом у Бронксі. Божевільна маленька дівчинка, яка раніше була страшенно дикою і безмежною».

Кліп викликав негативну реакцію на TikTok: одна користувачка, яку звуть Анджела, стверджує, що навчалася у тій самій школі, що й Лопес. Анджела заявила, що співачка «збрехала, щоб мати більш людяний вигляд».

«Ми обидві навчалися у середній школі для дівчаток в ірландсько-італійському кварталі. Їй не доводилося “бігати туди-сюди кварталом”», – сказала вона.

Користувачі звинуватили артистку в обмані

Користувачі звинуватили артистку в обмані

Критики також зустріли документальний фільм та альбом млявою реакцією.

«Попри всі її обіцянки показати нам себе справжню, побачити її в блискучому та сексуальному фільмі дуже складно, – пише The Independent. – Фільм пропонує дуже мало, окрім простого саундтреку».

Чому ситуація змінилася? На думку одного з експертів, зірка не йде в ногу з часом.

«В останнє десятиліття, попри те, що її особисте життя добре висвітлювалося в ефірі, навколо неї, як суперзірки, все ще панувала атмосфера таємниці, – розповіла Емілі Остін, керівниця PR-агентства EMERGE. – Першим великим моментом для негативної реакції став документальний фільм про Суперкубок, який вийшов в ефір у 2022 році. Її поведінка здавалася безкомпромісною та примхливою, оскільки їй доводилося ділити сцену з Шакірою».

Безкомпромісна суперзірка

Безкомпромісна суперзірка

За словами експертів, найбільша проблема для такої зірки як Джей Ло – залишатися на вершині. Оскільки її прихильники стали старшими разом з нею, вона недостатньо добре справляється з роботою із залучення нових прихильників.

«Вона також взагалі не розповіла про свою історію походження. Більшість негативної реакції на TikTok виникла через її новий документальний фільм, оголошений як відірвані від реальності мемуари. У фільмі, що складається з нарізаних уривків, Джей Ло висловлює досить маячні думки, включаючи її спогади про Бронкс сорокарічної давності. Її особняк вартістю 60 мільйонів доларів, як люди переконані, насправді не пов’язаний із “біганням вулицями”».

Залишатися на вершині

Залишатися на вершині

У березні 2024 року Лопес раптово скасувала кілька концертів свого туру, здавалося б, без жодної причини. Тепер, схоже, весь тур проходить ребрендинг. Очікується, що ребрендинг приверне прихильників попередніх робіт артистки. Таким чином, шоу Дженніфер Лопес зможе привабити слухачів, яким не сподобався This Is Me… Now.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *