Вакарчук та YAKTAK представили спільну пісню “На нічному небі” — відео

Поширити Джерело:  online.ua

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук та Ярослав Карпук, більш відомий під сценічним іменем YAKTAK, випустили пісню “На нічному небі”, яка поєднує “Уночі” та “На небі”.

Головні тези:

  • Святослав Вакарчук та YAKTAK представили спільну пісню “На нічному небі”, яка поєднує їхні композиції “Уночі” та “На небі”.
  • Прем’єра композиції відбулася 3 жовтня і стала першою спільною піснею музикантів.

Вакарчук та YAKTAK представили спільну пісню

Українські музиканти Святослав Вакарчук та YAKTAK 3 жовтня представили нову премʼєру. Композиція "На нічному небі" стала першою спільною піснею артистів.

Раніше ми дуже часто грали пісні ОЕ в компаніях під гітару. Пам'ятаю, в ті моменти я уявляв, як колись познайомлюся зі Святославом Вакарчуком і, можливо, заспіваю разом із ним. Цього літа, на Atlas, Святослав був на нашому виступі, і ми експромтом заспівали разом. Сказати, що я був у шоку — це не сказати нічого, — поділився 19-річний артист.

Поширити

Після цього YAKTAK і Вакарчук вирішили записати спільну пісню, щоб "увічнити цю синергію".

Пісня "На нічному небі" поєднує композиції YAKTAK "Уночі" та гурту "Океан Ельзи" "На небі".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ярослав Карпук (@yaktak_official)

Що відомо про новий альбом “Океану Ельзи”

Культовий український рок-гурт "Океан Ельзи" випустив довгоочікувану платівку "Той день", яка стала першим повноцінним альбомом групи за останні 8 років. 

"Той день" — десятий студійний альбом групи, до якого увійшли 12 композицій, зокрема і пісня “Мукачево”, кліп на яку гурт презентував кілька днів тому.

До альбому увійшли пісні: "Шіле", "Кольорові вежі", "Без образ", "Пісня пісень".

Цей альбом асоціюється у мене з пробудженням. З поверненням до себе після тривалих пошуків. Альбом недарма багато в чому схожий на ранню творчість гурту — він легкий, надихаючий і справжній, — розповідає фронтмен Святослав Вакарчук.

Источник: online.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *