Важкохворому режисеру назбирали гроші на операції: осторонь не залишилася і Могилевська

Цього місяця відомий режисер, дизайнер Олексій Залевський зізнався – пів року тому лікарі виявили у нього некроз кісток. Це руйнування кісткової тканини з порушенням функції ураженого суглоба. Аби не стати прикутим до ліжка до кінця свого життя зірці 1990-х та нульових потрібно зробити дві операції на стегнах. Озвучена лікарями сума складає 14 тисяч євро. Просити гроші публічно Олексій не хотів. Втім, за нього це зробили інші.

Журналістка ТСН Анна Школьна, яка брала інтерв’ю в Залевського, розповсюдила інформацію про збір та додала банку Олексія та інші платіжні реквізити. Всім шоу-бізнесом збирали 600 тисяч гривень. На шостий день після публікації інтерв’ю Залевський повідомив – необхідна сума зібрана.

“Дорогі земляки! Я дуже вдячний за вашу підтримку та донати. Ви зібрали необхідну суму (навіть трохи більше). Залишки суми я перерахую тим, кому потрібна наша допомога. Продовжуйте підтримувати інших у цьому наша сила. Дякую і намагатимуся ще щось створити”, – заявив Залевський.

Після розголосу інформації про необхідність операції, у своїх соцмережах закликали донатити Олексію і знаменитості. Серед них, зокрема, співачки Надя Дорофєєва, Оля Полякова та Наталія Могилевська. З останньою Закревський працював на популярному шоу-талантів “Шанс”. Також в їхній компанії на цьому проєкті був Кузьма Скрябін. Саме відео з ним поставила Могилевська на обкладинку публікаціъ. Також додала і фрагменти з собою.

“Зірка програми “Шанс”, талановитий дизайнер та стиліст Олексій Залевський потребує нашої допомоги. Як нещодавно з’ясувалося, у Льоші виявили некроз кісток, і тепер йому потрібна термінова операція. Сам він не хоче просити про допомогу, коментуючи це тим, що зараз і так багато зборів, і є люди, яким потрібніша поміч”, – написала Наталія.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Окрім проблем зі здоров’ям, в Олексія є і фінансові складнощі. В нього не має роботи, він перестав займатися модним брендом, а зйомок не має. Залевський навчився користуватися певним набором програм для монтажу, і був згоден заробляти 3-5 доларів на годину, але і таких пропозицій не має. За словами Олексія, в нього є пенсія, але вижити на неї неможливо. Вона складає 2070 гривень.

То ж журналістка Анна Школьна, яку вразила історія Олексія, закликала медійників за можливістю надати роботу Залевського, який планує боротися за своє життя попри діагнози та труднощі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *