В української дівчини Бонда померла близька людина: але в соцмережах акторку захейтили за мовне питання

Французька акторка українського походження Ольга Куриленко повідомила про втрату близької людини. В 44-річної зірки багатьох кінохітів, зокрема й бондіани (зіграла, зокрема, дівчину агента 007 у фільмі “Квант милосердя”) помер дядько. По який саме лінії, мами чи батька, Куриленко не розповіла в соцмережах.

“Мій дорогий дядечко Вадим. Ти пішов так рано і так раптово. Ми тебе все любимо і вічно любитимемо. Ти був чесний, добрий, найвеселіший і найсміливіший. У тебе були золоті руки, і ти міг робити абсолютно все. Я пишаюся тобою! Ти завжди в наших думках і серцях”, – написала акторка.

Дядько Ольги Куриленко, який помер

Дядько Ольги Куриленко, який помер

Куриленко не стала публікувати спільні фотографії з сімейного архіву і оприлюднила знімок, на якому її родич позує один з сигарою в руці. Що цікаво, цей допис акторка зробила російською мовою. Зазвичай всі свої публікації Ольга пише або англійською, або французькою. Через це в коментарях розпочалися розбірки – акторку зацькували, що вона написала пост російською. Мовчати Куриленко не стала. Виявляється, зірка українського походження не володіє українською мовою.

“Ні, я не говорю українською. Але я розумію. Моя рідна мова російська, як і у половини населення України. Але я в шоці, що ви поставили таке питання в такий час”, – зауважила Куриленко.

Куриленко відповіла хейтерам

Куриленко відповіла хейтерам

Це не вперше, коли Ольга, яка вже давно є громадянкою Франції, каже, що не володіє українською мовою. Після початку повномасштабної війни акторка не раз висловлювала підтримку нашій країні. У своїх публікаціях Куриленко писала українською мовою і водночас вибачалась, що не знає її.

Акторка не раз висловлювала підтримку Україні

Акторка не раз висловлювала підтримку Україні

Біографія Ольги Куриленко

Куриленко народилася у Бердянську (Запорізька область) в листопаді 1979 року. Майбутня кінозірка росла в бідності, у звичайній радянській комунальній квартирі. Батько дівчини, Костянтин Куриленко, залишив сім’ю незабаром після її народження. Після розлучення її мати, Марина Алябішева, працювала вчителем малювання, Ольгу виховувала бабуся Раїса.

Коли дівчині було 13 років, вона разом із матір’ю поїхала на канікули до Москви. Там її випадково знайшла одна з модельних агентів, що підійшла до неї на станції метро та запропонувала роботу моделі. Спочатку мати Ольги була налаштована негативно, але врешті-решт Ольга прийняла пропозицію та почала відвідувати курси моделей у Москві. Вже в 16 років Куриленко поїхала до Парижа, за 6 місяців вивчила французьку мову, і почала працювати в модельній агенції Madison. Вона з’явилась на обкладинці журналу Glamour коли їй було лише 18. Згодом почалась і її успішна акторська кар’єра.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *