Треба заборонити піаритись Україною: Каменських не врятували ні секс-символ, ні потужне промо

Напередодні співачка Настя Каменських (NK) презентувала відвертий кліп на свою нову іспаномовну пісню Moloko. Відео знімали в Києві, а зараз артистка знаходиться за кордоном, де відвідує студії іноземних телекомпаній. Одну з ролей зіграв колишній користувач платформи для дорослих OnlyFans (видалив звідти контент), а нині блогер та співак Віталій Островський, більш відомий за сценічним ім’ям Ostrovskyi.

У своєму дописі Каменських пояснила, чому взяла його на роль, як вона каже, звабливого молочника. За словами зіркової уродженки Києва, якій 4 травня виповниться 37 років, вона вкотре переконалась – творчість об’єднує людей.

“Люблю не тільки спостерігати, як артисти різних жанрів та форматів створюють щось разом, а й сама з інтересом та цікавістю експериментую. Мене зігріває розуміння того, що попри складні часи, ми підтримуємо та надихаємо одне одного. На роль звабливого молочника у кліп MOLOKO я запросила Ostrovskyii, який проявив себе не тільки як секс-символ, але й класний актор, людина, яка вміє імпровізувати і з якою легко працювати. Рішення покликати його було дуже спонтанним, в той же час – абсолютно вірним. Надихаюсь тим, як люди різних поколінь, з різними думками та поглядами на життя, разом об’єднуються задля творчості, і в цьому поєднанні кожен привносить щось своє, унікальне”, – розповіла Каменських.

NK та Ostrovskyi на зймоках кліпу Moloko

NK та Ostrovskyi на зймоках кліпу Moloko

“Зараз не найлегший час, але це час великих змін і можливостей для самобутніх і талановитих молодих артистів. В такий час варто підтримувати одне одного, бути відкритим до нового, адже цей обмін енергією є джерелом натхнення”, – підсумувала дружина Потапа.

Втім така творча колаборація, як і залучення до запису треку латиноамериканського співака Atomic Otro Way поки що не показали гідного результату. За декілька днів після релізу кліп має менш як 100 тисяч переглядів і не входить до десятки популярних музичних кліпів українського YouTube (посідає 14 місце). Зараз перші позиції в рейтингу займають: Артем Пивоваров & Klavia Petrivna; DOROFEEVA (Надя Дорофєєва) & Lebiga (блогер Міша Лебіга) та нове відео від Анни Трінчер на композицію “Бар за баром”.

Показники нового кліпу Каменських в YouTube

Показники нового кліпу Каменських в YouTube

Ще до релізу кліпу, коли Каменських та Потап публікували фрагменти з відео, таку творчість засудило чимало українців. Після виходу Moloko нічого кардинально не змінилося.

  • Ви ж дуже талановита дівчина, а витрачаєте свій потенціал на таку примітивну крінжатину.
  • Треба заборонити піаритись Україною такому лайну.
  • Виглядає, як перша у світі пісня зроблена штучним інтелектом для штучного інтелекту. Найбільш шизофренічний витвір за останній час. Але сама Настя – секс-богиня, тут питань нема.
  • Мати такий вокальний діапазон і співати таку дичину без змісту, з абсолютно примітивним текстом. Залишилось ще про волонтерів іспанською записати.
  • Час змінюватися, Настя, і про щось важливе співати. А не про вітер в голові і молоко на губах, чи що там за слова. Час вийти з дитинства, трошки затрималась.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *