Товстий мішок лайна: Вірастюк обматюкав Іво Бобула, хоча той чекав вибачень

В минулому спортсмен, а нині нардеп від партії “Слуга народу” Василь Вірастюк не в дуже приятельських стосунках з народним артистом України Іво Бобулом. Ще 2016 року він висміяв на камеру іменний номер співака в одному з готелів міста Чернівці, через що між чоловіками “пробігла” чорна кішка. Нещодавно цей інцидент Іво Бобул згадував на інтерв’ю з шоуменом Славою Дьоміним.

Тепер же Вірастюк прийшов до теле- та радіоведучого. Дьомін розповів про бесіду з Бобулом, і сказав: артист чекає на вибачення. Реакція зіркового нардепа виявилась емоційною.

“Та пішов він на х*й. Товстий мішок лайна, – заявив Вірастюк.

– Ми можемо це дати в інтерв’ю?, – запитав Слава Дьомін.

-Та давай, бл*, а що він бл*, послухай, людина без почуття гумору абсолютно.

– Ну він сказав, що його це заділо, – зазначив Дьомін.

– Я зробив це один раз на телеканалі “1+1″. Скільки раз я повинен приносити вибачення?… Я вже сказав тоді, що все розумію. Можливо там десь було щось сказано про Лілію Сандулесу не зовсім влучно. Я вибачаюсь, забираю свої слова назад, але я абсолютно нічого не мав поганого на увазі. Ви самі б тріснули зі сміху, коли це побачили. Потрібно мати гумор”.

За словами Вірастюка вони нещодавно бачились з Бобулом, хоча останній стверджує – в житті жодного разу не бачив володаря титулу “Найсильніша людина світу” (отримав 2004 року). Василь побачив Іво на залізничному вокзалі у Львові. Нардеп стверджує – співак нібито не помітив його. “Відморозився. Хороший артист, зробив вигляд”, – зауважив Вірастюк. Василь не бачить в цій історії якогось конфлікту, бо вже перепросив на телебаченні після розголосу.

У Іво Бобула своя позиція щодо цього відео та поведінки Василя Вірастюка. Співак не пробачить колишнього спортсмена до того, як той не звернеться до нього. Також Іво Васильович не вважає, що і нього проблеми з почуттям гумору.

“Це не прикол, це дурість. Не треба сміятися над тим, що людина має. Навіщо? У мене ж в Чернівцях квартири немає. І коли приїжджаю, то там живу. Це моя кімната. І там є фотографії з моїми артистами, яких я люблю, є мій шлях, як я починав… Є там щось і старовинне. Наприклад, гітара. Навіщо сміятися. Ця людина вмерла для мене назавжди”, – заявив напередодні Бобул.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *