Терпіння не безмежне: Чарльз III готовий послати одного зі своїх родичів під три чорти

Сімейна драма династії Віндзорів не перестає постачати дедалі нові сюжетні повороти. Нещодавно помітно погіршився стан справ Гаррі: під час його короткого візиту до Лондона Чарльз III та його син так і не змогли зустрітися. Крім того, опальний принц вирішив поставити батькові жорсткий ультиматум з приводу королеви Камілли, чим тільки підлив олії у вогонь. Реакція була негайною: монарх разом з принцом Вільямом прийняли важливе рішення, яке ще більше віддалить Гаррі від сім’ї.

Але скандали у королівській сім’ї цим не обмежилися. Виявляється, Чарльз погрожує розірвати всі зв’язки зі своїм молодшим братом Ендрю. Все через те, що скандально відомий принц відмовляється залишити розкішну резиденцію Royal Lodge та переїхати до свого нового будинку в котеджі Фрогмор.

Принц Ендрю. Фото: Getty Images

Принц Ендрю. Фото: Getty Images

Як розповів інсайдер, Чарльз уже давно намагається виселити свого брата та його колишню дружину з особняка з 30 кімнатами вартістю 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

«На жаль, якщо Ендрю відмовиться виїхати в розумні терміни, то король може бути змушений переоцінити весь пакет підтримки, яку він надає, і герцогу доведеться самому фінансувати левову частку витрат на свою безпеку, проживання та спосіб життя, що з огляду на витрачені суми малоймовірно у довгостроковій перспективі. Усі дбають про його добробут та інтереси, але є межі терпіння та терпимості», – повідомило The Times одне близьке до короля джерело, яке побажало зберегти анонімність.

Чарльз ІІІ. Фото: Getty Images

Чарльз ІІІ. Фото: Getty Images

За інформацією ЗМІ, оселитися в особняку вже виявив бажання принц Вільям: мовляв, високорангове житло ідеально відповідатиме його статусу спадкоємця престолу. Якщо ж Ендрю піде назустріч сім’ї, то король продовжить платити за комфортне життя брата зі своїх приватних коштів.

Принц Ендрю та принцеса Анна. Фото: Getty Images

Принц Ендрю та принцеса Анна. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що принца Ендрю було позбавлено військових звань і звільнено від королівських обов’язків після скандалу, пов’язаного з Джеффрі Епштейном. Відповідно, він більше не отримує офіційної зарплати.

Що не так із принцом Ендрю

Принц Ендрю – третя дитина із чотирьох королеви Єлизавета II. Різниця у віці зі старшим братом Чарльзом III у них становить 12 років. Молоді роки принца минули цілком гідно. Наприклад, він брав участь у бойових діях між Великобританією та Аргентиною за Фолклендські острови в 1982 році. Військова кар’єра принца тривала до початку нульових років.

А ось коли принц Ендрю залишив військову службу, почався головний біль у всього королівського палацу. Ще в 1990-х роках принц познайомився з американським фінансистом Джеффрі Епштейном і багато часу вони проводили разом. У 2005 році Ендрю виявився втягнутим у сексуальний скандал – його звинувачували у зв’язках з неповнолітніми дівчатами, яких йому нібито постачав Епштейн. Судові позови розтяглися на багато років, Епштейна садили до в’язниці, звільняли та знову садили.

Меланія Трамп, принц Ендрю, Гвендолін Бек, Джеффрі Епштейн, 2000 рік. Фото: Getty Images

Меланія Трамп, принц Ендрю, Гвендолін Бек, Джеффрі Епштейн, 2000 рік. Фото: Getty Images

Принц Ендрю після цього не припинив спілкування з Епштейном, через що стало зрозуміло, що він став класичним проблемним сином королівської родини. У 2019 році Епштейна знайшли у тюремній камері мертвим – він наклав на себе руки.

При цьому участь принца Ендрю у пригодах Епштейна повністю не підтверджено. Але для принца навіть звичайне знайомство з такою людиною вкрай небажане.

Джеффрі Епштейн та Дональд Трамп, 2000 рік. Фото: Getty Images

Джеффрі Епштейн та Дональд Трамп, 1997 рік. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *