Терпець увірвався: з сайту королівської сім’ї видалили біографії принца Гаррі та Меган Маркл і зробили заміну

Королівська пресслужба оновила розділ біографій 42-річної Меган Маркл та 39-річного принца Гаррі на офіційному сайті королівської родини. Особисті сторінки герцога та герцогині Сассекських на сайті royal.uk тепер об’єднані в один профіль. Раніше вони мали окремі біографії на вебсайті, який оновлював дані про сучасну монархію. Фан-блог Gert’s Royals швидко помітив зміну, зазначивши, що біографії Гаррі та Меган були повністю видалені задля відкриття нової спільної сторінки.

«Як було оголошено в січні 2020 року, герцог та герцогиня Сассекські вийшли зі складу королівської родини. Пара одружилася у каплиці Святого Георгія у Віндзорі 19 травня 2018 року, у них двоє дітей: принц Арчі Сассекський та принцеса Лілібет Сассекська», – йдеться у заяві на сайті.

Вийшли зі складу королівської родини

Вийшли зі складу королівської родини

На сторінці спільної біографії Гаррі та Меган є такі розділи: «Про герцога Сассекського» та «Про герцогиню Сассекську», в яких перераховуються такі яскраві моменти, як десятиліття служби принца Гаррі в британській армії, заснування «Ігор Нескорених», а також участь Меган у семи сезонах серіалу «Форс-мажори» та її блог про розкішний лайфстайл.

На «Іграх Нескорених»

На «Іграх Нескорених»

Раніше на сайті royal.uk у герцога та герцогині Сассекських були набагато довші біографії, а в профілі Гаррі містився підрозділ «Підтримка монарха». Також на новій спільній сторінці повідомляється про те, що всі оновлення тепер публікуються на їхньому новому офіційному сайті.

«Інформацію про поточну роботу герцога та герцогині Сассекських можна знайти на їхньому офіційному сайті sussex.com».

12 лютого 2024 року герцог та герцогиня Сассекські запустили новий вебсайт, на якому представлені їхні біографії, посилання на їхню організацію Archewell Foundation та центр Archewell Productions, а також оновлення про будь-які заходи пари. В той самий час інсайдери підтвердили, що Меган і Гаррі продовжують використовувати титули як прізвища своїх дітей. Для королівських батьків це давня традиція, наприклад, принца Гаррі в школі та в армії називали Гаррі Уельсом, що відображало титул принца Уельського, теперішнього короля Чарльза на той час.

Король Чарльз та королева Камілла

Король Чарльз та королева Камілла

Запуск sussex.com не залишився без критики у Великобританії, оскільки принца Гаррі та Меган звинуватили у спробі повернути собі королівський статус за допомогою ребрендингу. На сайті широко представлені їхні титули – Сассекські, які вони отримали в подарунок від королеви Єлизавети у день свого королівського весілля, а також герб Меган та Гаррі. У відповідь на негативну реакцію британської преси, яка виникла під час поїздки пари до Канади на «Ігри Нескорених» у лютому 2024 року, представник герцога та герцогині Сассекських запевнив прихильників, що їхню віру в себе ніщо не підірве.

Вони вірять у себе

Вони вірять у себе

«Вони все ще працюють і йдуть до того, у що вірять, попри постійні виклики та критику, повідомив представник Гаррі та Меган. – Їх не зламати».

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *