Світло без графіків відключення: Могилевська в будинку на Дніпрі встановила сонячні батареї та поділилася блекаут-лайфхаками

Співачка Наталя Могилевська ґрунтовно підготувалася до відключення світла. Вона розповіла про новий “девайс”, а Інформатор на власні очі побачив, як артистка заживила свій будинок.

Могилевська разом з родиною, чоловіком і двома дівчатами, яких вдочерила, проживає у приватному будинку на столичних Осокорках з видом на Дніпро. Котедж вона давно орендує, та облаштовує там все за своїм смаком та для комфорту родини. Так, Інформатор побачив, що артистка встановила на даху сонячні батареї, які забезпечують резервне чи автономне електропостачання.

Замість кондиціонера – чан

А на терасі свого дому Наталя встановила цікавий девайс – дерев’яну купіль або чан. В середині встановлені сидіння, сам чан наповнюється водою. Влітку холодною, аби можна було освіжитися, а взимку теплою для обігріву. Коштує така купіль близько 50 тисяч гривень.

Telegram oembed: https://t.me/informator_live/2920

Раніше Могилевська вже ділилася своїми лайфхаками, які допомагають їй при блекаутах. Так, вона тримає вдома лампочки на батарейках, звичайні свічки та павербанки для мобільного. А ще вона має джерело безперебійного живлення з додатковими батареями, яке “тримає” Wi-Fi, світло, холодильник та декілька розеток протягом 8-10 годин.

 Раніше Інформатор повідомляв, що голова міненерго Галущенко живе у будинку з кондиціонерами за 20 млн гривень. Також ми писали, що нардепка Ясько переїхала у презентовану Саакашвілі квартиру за 6,5 мільйонів з видом на Софійський собор.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *