Ставки зростають: ще одна зірка Євробачення приєдналася до конкурентів Голосу країни

На “Новому каналі” активно йде робота над новим музичним шоу “Неймовірні дуети”. Його прем’єра відбудеться вже цієї восени. Тоді стане відомо, він більше схожий на хіт нульових “Шанс” (тренерами в якому були Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін) чи “Голос країни”. Автори нового музичного проєкту раніше назвали імена трьох наставників, які будуть працювати з талановитими учасниками. А тепер стало відомим ім’я четвертого тренера “Неймовірних дуетів”.

До Дмитра Монатіка (MONATIK), співачки KOLA та гурту TVORCHI доєднався музичний виконавець MÉLOVIN. Про це Інформатор-Україна дізнався в соцмережах “Нового каналу”, який спільно з Friends Production займається виробництвом шоу.

Що цікаво – Костянтин Бочаров (справжнє ім’я MÉLOVIN) став вже другим артистом в новому проєкті, який представляв Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”. Він їздив в Португалію у 2018 році (посів 17 місце), а гурт TVORCHI до Великої Британії у 2023-му (посіли шосте місце).
KOLA, MONATIK і гурт TVORCHI вже обрали талановитих аматорів, з ким заспівають дуетом. Тепер настав час MÉLOVIN. Маючи величезний досвід у кастингах, він поділився секретами успішного проходження відборів. А ще розповів, на які якості та навички учасників насамперед звертатиме увагу.

“Я хочу артистичного північного сяйва, коли дивишся на виконавця або виконавицю і розумієш: це саме те, що треба. У такі моменти щелепа відпадає, і лише одне спадає на думку: “Переді мною майбутня зірка сцени!”. На цьому проєкті ставки дуже високі. Тож я як тренер і член журі буду непохитним у виборі учасників. Мрію побачити артиста чи артистку. Можливо, ще зовсім недосвідченого, що є логічним. Але справжнього артиста завжди видно глядачеві. Його видає подача, вокал, музичне ДНК”, – зауважив 27-річний зірковий уродженець Одеси.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Новий канал (@novy_channel)

MÉLOVIN виокремив три найголовніші поради, які б він дав початківцям перед кастингом. Серед них – наполегливо працювати над собою, бути відкритим і не боятися перших у житті “ні”.

“Варто сприймати відмову як можливість стати краще. Ще з важливого: потрібно бути в контексті мрії. Усвідомте, що лише той, хто любить скелелазіння, буде на вершині. А якщо ви мрієте лише стояти на горі, то вже програли, навіть не почавши”, – підсумував зірковий наставник “Неймовірних дуетів”.

“Неймовірні дуети” – це музичне талант-шоу, в якому кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для проєкту шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень. Талановиті, харизматичні та цілеспрямовані аматори отримають шанс вийти на велику сцену та заспівати дуетом з видатним українським артистом. Щотижня з тисяч охочих зіркові коучі відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо.

Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у суперфіналі у прямому етері.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *