Стартували зйомки нового сезону шоу Холостяк з ветераном ЗСУ: перші фото та рекордна кількість заявок на участь

В Україні стартували знімання тринадцятого сезону романтичного телешоу “Холостяк”, до якого прикута увага багатьох українців. Вперше в історії проєкту ім’я головного героя оголосили одночасно з початком кастингу. До цього сезону дівчата зазвичай дізнавалися за чиє серце вони змагатимуться в перший знімальний день. Втім повномасштабна війна змінила багато чого і в телевиробництві.

Головним героєм став ветеран ЗСУ Олександр Терен (Будько). Про те, що розпочалися зйомки, Інформатор-Україна дізнався з діджитал-платформ телеканалу “СТБ”, на якому виходить шоу.

На сторінці проєкту з’явилась фотографія, на якій позують беззмінний ведучий проєкту (з 2012 року, другого сезону) Григорій Решетнік та Олександр Терен. “3…2…1… Ну ви зрозуміли”, – так лаконічно творці шоу оголосили про старт зйомок нового сезону шоу “Холостяк”.

Олександр Терен (праворуч) та Григорій Решетнік. Фото: Instagram/holostyakstb

Олександр Терен (праворуч) та Григорій Решетнік. Фото: Instagram/holostyakstb

Григорій Решетнік був куди більш активніший в соцмережах, ніж СММ-команда проєкту. Так, наприклад, він опублікував декілька сторіс, в яких зазначив – зйомки першого випуску тривали 24 години. Окрім Григорія, Олександра та членів знімальної групи в кадр більше ніхто не потрапив (дівчат-учасниць не було).

Перший знімальний день 13-го сезону шоу

Перший знімальний день 13-го сезону шоу “Холостяк”. Фото: Instagram/grisha_reshetnik

Для Решетніка це вже дванадцятий сезон шоу, не враховуючи

Для Решетніка це вже дванадцятий сезон шоу, не враховуючи “Холостячку”

Буквально нещодавно завершився кастинг на романтичне реаліті “Холостяк”. Телеканал “СТБ” оголосив про рекордну кількість анкет від дівчат – понад півтори тисячі. Виявилося, Олександр зацікавив дівчат, яких не було в попередніх сезонах. Військові, медикині, волонтерки, керівниці благодійних фондів відправляли свої анкети. Вони не приховують захоплення Тереном, як партнером, з яким хочеться будувати стосунки. Дехто з дівчат, як і холостяк, має амбітні плани просувати важливі для нашого суспільства теми.

Серед основних причин, чому подали анкету на “Холостяк”, крім стандартних “знайти кохання” та “створити сім’ю” найчастіше дівчата кажуть, що йдуть саме до Олександра, бо ще до оголошення зацікавились ним. В тому, що він став головним героєм нового сезону вбачили знак – треба діяти. Багато з дівчат зізнаються, що, попри негативний досвід минулих стосунків, не втратили віру у справжнє кохання. Для інших крок на проєкт – це вихід із зони комфорту, аби ті хто оточує нарешті побачили тебе справжньою. В етер шоу вийде в новому телевізійному сезоні – восени.

tsvit_terenu

Олександр Терен про початок зйомок шоу. Фото: Instagram/tsvit_terenu

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *