Спереду – для себе, ззаду – для Аффлека: Дженніфер Лопес влаштувала селфі-фотосесію

Голлівудська зірка проводить відпустку з друзями в Італії, тоді як її чоловік залишився в Лос-Анджелесі. Компанія подорожує західною частиною узбережжя Амальфі. Зірка та її приятели зупинилися у Позітано.

Дженніфер помітили на морській прогулянці яхтою. Для сонячного дня вона обрала білий купальник зі сміливою зоною декольте. Зірка зняла коричневі мікрошорти та поклала їх у світлу пляжну сумочку Christian Dior. Образ доповнили сонцезахисні окуляри та мюлі зі світлої шкіри з відкритим носком на підборах.

З телефоном і келихом просекко. Фото: BackGrid

З телефоном і келихом просекко. Фото: BackGrid

Дженніфер зробила легкий денний макіяж і зібрала волосся у високий кінський хвіст. З прикрас вона обрала сережки-кільця із жовтого золота та кілька масивних браслетів. Заручне кільце номінантки на премію «Ґреммі» з рідким зеленим діамантом, яке подарував їй Бен Аффлек перед весіллям, також залишилося на підмізинному пальці, попри повідомлення про те, що вони з чоловіком живуть окремо і продають свій сімейний будинок вартістю 65 мільйонів доларів.

Яхта, море, прапор. Фото: BackGrid

Яхта, море, прапор. Фото: BackGrid

Кінозірка приймала ефектні пози, роблячи селфі на борту розкішного човна. Вона зняла фігуру в різних ракурсах, і, звичайно ж, не забула зробити фото своїх сідниць, які колись застрахувала на рекордну суму. Невідомо, кому артистка надсилала кокетливі кадри. Користувачі припустили, що Лопес таким чином нагадувала про себе Аффлеку.

Аффлеку на згадку. Фото: BackGrid

Аффлеку на згадку. Фото: BackGrid

Очевидці розповіли, що зірка фільму «Стриптизерки» була у чудовому настрої, проводячи час із друзями, – було видно, як вона танцює та веселиться на яхті. Джей До нещодавно заявила, що схудла як ніколи в житті для зйомок нового фільму «Поцілунок жінки-павука». Лопес займалася кікбоксингом, круговими тренуваннями та берпі.

«Я схудла на рекордну кількість кілограм. Прямо зараз я у найкращій бойовій формі», – цитує Daily Mail Дженніфер.

У найкращій формі. Фото: BackGrid

У найкращій формі. Фото: BackGrid

Обранка Бена Аффлека зазначила, що фітнес є важливою частиною її життя, спорт допомагає їй зберігати позитивний настрій. За словами виконавиці хіта If You Had My Love, існує позитивна кореляція між фізичними вправами та психічним здоров’ям. Навіть коли у Джей Ло щільний графік, вона встає о п’ятій годині ранку, щоб встигнути позайматися перед тим як вирушити на зйомки чи по особистих справах.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *