Спасибі за виїзд покійному діду: ексзірка Кварталу 95 обурив українців скриншотом із Резерв+

Колишній автор студії “Квартал 95” Руслан Ханумак зараз відпочиває у США, куди він приїхав, аби побачитися з сином Артуром. І все б нічого, але напередодні шоумен опублікував пост, в якому зазначив – дитина має рости з батьком і йому все одно, якщо його українці вважатимуть зрадником. Як виїхав з країни – Ханумак не пояснив. То ж логічно, що в коментарях його про це питали.

Витримавши інтригу, Руслан опублікував скриншот свого профілю в додатку “Резерв+” та пояснив, на яких підставах зміг залишити Україну, де триває мобілізація. Публікацію 34-річний уродженець Запоріжжя зробив російською мовою. Нею він веде соцмережі. Причина, по якій Ханумак отримав відстрочку, обурила українців. Про це Інформатор-Україна дізнався в Instagram Ханумака.

“Випустив мене Петро Олексійович Порошенко, який допоміг з оформлення документів. Жарт. “Випустили” мене офіційно, бо закони я не порушую. Коли закон про мобілізацію набув чинності я одразу пройшов ВЛК та МСЕК. Не висвітлював ці речі як відомі блогери лише тому, що не вважав за потрібне робити з цього концертну програму. Ніколи не думав, що страшна хвороба з двох років у вигляді астми мені колись, як би це не звучало, зіграє на руку і дозволить побачитися з дитиною. Усі мої близькі, друзі, знайомі, колеги знають про постійний сальбутамол у моїй кишені та періодично астматичні напади. Та в нас у сім’ї це від діда по мамі і кому треба сказати “дякую” за виїзд, так це не президенту (Володимиру Зеленському. – Ред.), з яким ми разом працювали тільки на передвиборчій кампанії, а покійному діду Арто”, – зазначив Ханумак.

У підтвердження своїх слів колишній чоловік блогерки-мільйонниці Аліни Шаманської (Шаманка), опублікував скриншот свого профілю в додатку “Резерв+”. В ньому вказано, що відстрочка в шоумена до 3 листопада 2024 року. Ханумак зауважив – він став заручником того, що його син був у США. І, мовляв, єдина можливість побачити його – це лише поїздка за океан.

Ханумак показав скриншот своєї сторінки в додатку

Ханумак показав скриншот своєї сторінки в додатку “Резерв+”

Підстава, за якою колишній сценарист студії “Квартал 95” зміг поїхати за кордон, обурила багатьох українців. Вони не стали мовчати в коментарях. Багато хто зауважив, що до лав ЗСУ мобілізували чоловіків, в яких теж є астма та інші проблеми зі здоров’ям. Ханумаку закидають використання своїх зв’язків в особистих цілях, підкуп медиків на ВЛК та в цілому хайп з вихвалянням перед співвітчизниками. І це не кажучи вже те, що деякі користувачі соцмереж обурені, що про такі речі Ханумак пише російською.

  • З вами все зрозуміло, через те, якою мовою ви звертаєтесь до українців. Ваш син буде знати, що його батько трус. І ще так недолуго виправдовується.
  • Інших забирають і з серйознішими захворюваннями, в інших сімʼї далеко, з якими вони не бачились хрін знає скільки. А цей такий особливий, бідний, нещасний. Чим він краще за інших, з якого чорта лисого у нього такі привілеї?!
  • Відстрочка така не дає можливість виїхати за кордон. Але краще хай такі “українці” виїжджають, тут вони не потрібні.
  • Підстава для відстрочки? В Україні військовий стан зараз діє до 11.08.2024, і тобі, апріорі, не могли дати відстрочку на більший строк. Чи в Запорізькому ТЦК за гроші можна все?

Реакція українців на виїзд Ханумака за кордон

Реакція українців на виїзд Ханумака за кордон

Дісталося шоумену і за свою російську

Дісталося шоумену і за свою публічну російську мову

 

Відповідати на коментарі українців Ханумак не став. Не публікує він і сторіз, як проводить час з сином за океаном. Зазначимо, що повномасштабну війну шоумен з вже колишньою дружиною Шаманською та сином зустріли за кордоном. В січні 2023 року Руслан повернувся до України.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *