Собача робота: Кім Кардаш’ян зізналася, що в минулому працювала на Мадонну

Не секрет, що розпочинала свій шлях до слави Кім Кардаш’ян з посади асистентки Періс Хілтон. Однак світська левиця – не перша зірка, з якою довелося попрацювати Кім, перш ніж стати популярною. Виявляється, задовго до слави одна із сестер Кардаш’ян підробляла у Мадонни догсітером. Про це сама Кім розповіла у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Кіммела.

Втім, не це найдивовижніше. Набагато цікавішим є той факт, що працювала Кім не за гроші, а за прикраси. За словами селебріті, це був кінець 80-х, поп діва на той час виходила з образу, що передбачає використання безлічі неонових браслетів – а Кім та її сестрі Кортні це було лише на руку.

«Я була її найближчою сусідкою, коли мені було 7 чи 8 років. Ми з Кортні вигулювали її собаку після школи в обмін на її прикраси. Ні, серйозно… Вона спускалася сходами та вручала нам коробку неонових браслетів. Ми ходили до школи, і всі казали: “О боже, я обожнюю твої браслети”», – згадала Кім.

Мадонна любить прикраси

Мадонна любить прикраси

Час підтверджувати чутки

У цьому ж випуску Кім Кардаш’ян зізналася Джиммі Кіммелу, що більшість чуток про неї правдиві. Кіммел уточнив, чи правда, що Кім гріє феном прикраси перед тим, як їх надіти. Зірка цей дивний факт про себе підтвердила, уточнивши, що їй не подобається, коли холодний метал торкається її шкіри. Правдою виявилося й те, що помічник селебріті знімає зі стаканчика з кавою картон, бо Кардаш’ян не любить його хрускіт. Ще Кім миє ноги перед сном, навіть якщо весь день вона провела вдома в шкарпетках, може сама поміняти колесо в автомобілі та робить укладання та макіяж, навіть коли сильно хворіє.

Без макіяжу навіть хворіти не можна

Без макіяжу навіть хворіти не можна

Єдине, що виявилося брехнею, – шість пальців на нозі. Стільки прихильники кілька разів нарахували на знімках Кім з її Інстаграму. І хоча зірка заперечує, що використовує штучний інтелект для коригування знімків, у шоу вона, виходить, підтвердила протилежне.

Кім Кардашьян та Кайлі Дженнер: дивацтва

Кім Кардашьян та Кайлі Дженнер: дивацтва  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *