Сльози перетворилися на діаманти: Шакіра отримала користь від розриву з Жераром Піке

47-річна виконавиця хіта Whenever змогла не лише оговтатися після скандального розлучення, а й отримати з нього максимальну вигоду. Шакіра оголосила про розрив із футболістом Жераром Піке у червні 2022 року після 11 років шлюбу. Спортсмен не соромився приводити коханку до спільного з артисткою будинку. Знаменита колумбійка, ставши вільною, поринула в роботу над новим музичним матеріалом.

Нещодавно Шакіра розповіла, що готує до виходу нову платівку під промовистою назвою «Жінки більше не плачуть».

«Мій новий альбом, який вийде 22 березня, я створила разом з усіма вами, моєю зграєю вовчиць, які були поряд зі мною на кожному етапі шляху», – пояснила співачка.

Шакіра

Шакіра

За її словами, створення пісень стало своєрідною терапією. Шакіра відчула все, що хоче сказати слухачам. Творчість допомогла зірці набратися сил і позбутися болю.

«Виконання цієї роботи було алхімічним процесом. Складаючи кожну пісню, я відновлювала себе. Поки я їх співала, мої сльози перетворювалися на діаманти, а моя вразливість – у силу», – додала Шакіра.

Алхімічний процес

Алхімічний процес

Вона показала кадри фотосесії, присвяченої виходу альбому. Співачка позувала почергово у трьох корсетах. Два з них зроблені зі шкіри, а один начебто зі сталі. Корсети буквально повторювали вигини тіла артистки. Володарка «Ґреммі» поєднувала їх з легінсами.

Начебто зі сталі

Начебто зі сталі

Шакіра розпустила волосся, покладене в об’ємні хвилі. Для макіяжу співачка обрала як нюдову світлу, так і помади винного відтінку. Зірка приміряла босоніжки на високих підборах та непримітні прикраси. Заява Шакіри викликала фурор у Мережі. Прихильники залишили їй багато слів підтримки.

«Шакіра приходить, щоб довести, чому вона найбільша співачка, яка коли-небудь народилася в Латинській Америці»;
«Новина, на яку я так довго чекала»;
«Сяй, найдорожчий камінь!»;
«Жінки більше не плачуть!»;
«Ми захоплюємося вами, і кожен рік очікування того вартий»;
«Королева знову прибуває, ви перетворюєте наш день на діаманти!»;
«Нарешті, ми так за тобою скучили», – висловилися фоловери.

Найдорожчий камінь

Найдорожчий камінь

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *