Син Потапа на собі відчув зростання цін в Україні: від цього хлопцеві не весело

Єдиний син репера, продюсера Потапа (Андрій Потапенко) став частіше з’являтися в мережі і давати інтерв’ю. У них 15-річний Андрій згадує свого зіркового батька та коментує поточну ситуацію в країні. Зокрема, й підняття цін на послуги та товари.

Про це Інформатор-Україна дізнався в TikTok блогерки Ангеліни Пічік, на яку підписані понад 150 тисяч фолловерів. Вона зустріла Андрія Потапенка в центрі столиці, коли син Потапа та продюсерки, бізнесвумен Ірини Горової вийшов за перепічкою. Це популярна в столиці сосиска в тісті.

“Ціни в Києві таки піднялися, перепічка теж. Ну таке, не fun (в перекладі з англійської мови – не весело. – Ред.). Зараз 45 гривень. Був нещодавно в Будапешті (столиця Угорщини. – Ред.), то там ціни звичайно більше”, – зазначив син Потапа.

За словами тінейджера, в місяць він витрачає приблизно 10 тисяч гривень. Андрій називає своє життя комфортним, але зазначає – тим, хто живе в центрі Києва і хоче ні в чому не потребуватися, необхідно 150-200 тисяч гривень.

@angelina.pichik Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві? #Україна #Київ #опитування #Angelina #Пичик #витрати ♬ оригинальный звук – Angelina

Син Потапа та Горової тримався впевнено на інтерв’ю і згадав про хейтерів його батька. Річ у тому, що Потап зустрів повномасштабну війну в Іспанії, тривалий час не повертався. А коли приїхав на зйомки проєкту “Голос країни”, записав трек про волонтерів і потрапив в гучний скандал. З жовтня минулого року Потап живе за кордоном та не повертається на Батьківщину. Переважно артист в Іспанії, але дуже часто мандрує іншими країнами. Про що розповідає у своїх соцмережах. Не мовчить і Андрій.

“Я літом їду до свого тата. Буду грати в нього в баскетбол… Яне дивлюсь на тих, хто говорить про мене чи мого тата лайно. Але звісно, коли у школи приходжу, всі кажуть: “Скільки ти даєш інтерв’ю, по всьому TokTok”. А я – пишуть, ну і пишуть. Я такий, який є. Якщо хтось засуджує батька чи мене за те, що говоримо, наприклад в інтерв’ю, нехай говорять”, – підсумував Андрій.

Втім, не тільки треба щось казати його батьку, аби наразити себе на хейт. Публікації з-за кордону під час мобілізації та відсутність відвертого інтерв’ю в медіа викликають чимало питань в артиста. Далеко ходити не потрібно – Потап опублікував відео з концерту гурту Rammstein, на якому репер був глядачем. Коли зайшов на стадіон, привітав рукою натовп, хоча запрошеним гостем не був. А згодом насолоджувався концертом. Реакція деяких українців не забарилася.

  • Уточнювати дані у ТЦК побіг?
  • Ну куди вже крінжовіше?
  • Навіть природа дощем намагається змити ганьбу Потапа.
  • Ось такою ходою і йди до ТЦК.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений POTAP (@realpotap)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *