Син Елізабет Херлі розповів, як знімав сексуальні сцени з 58-річною мамою

Незабаром у США в обмежений прокат виходить фільм «Строго конфіденційно» – режисерський дебют 21-річного Деміана Херлі. Далеко ходити за виконавицею головної ролі кінематографістові-початківцю не довелося: вдома у нього як мама є кінозірка Елізабет Херлі. Та й з рекламою все склалося якнайкраще: ще до виходу трилер встиг наробити багато шуму. Користувачів Мережі шокував той факт, що Деміан задіяв свою матір у дуже гарячій сцені.

Сама 58-річна актриса вже розповіла, що для неї еротичні зйомки у присутності сина не викликають дискомфорту. Мовляв, під наглядом сина, котрий зайняв режисерське крісло, вона почувала себе в повній безпеці.

Еротичні зйомки не викликають дискомфорту

Еротичні зйомки не викликають дискомфорту

А тепер висловитись вирішив і сам Деміан. У новому інтерв’ю газеті The Sunday Times він зізнався, що розуміє, чому більшості людей ця ситуація здасться як мінімум дивною. Втім, новоспечений режисер наполягає на тому, що для всіх, хто з пелюшок знайомий із кіновиробництвом, у цьому немає нічого особливого.

«Навіть не хочеться говорити, але це було цілком нормально. Я не знаю, що це каже про нас. Але я спілкувався з багатьма моїми друзями, які є дітьми акторів. І всі вони твердять те саме: те, що для сторонніх може здатися максимально дивним і незвичайним, для нас норма – ми просто виросли з цим».

Деміан Херлі: ми виросли з цим

Деміан Херлі: ми виросли з цим

Деміан додав, що жодних координаторів інтимних сцен на майданчику не було – та й навіщо, якщо між мамою та сином панує така гармонія? Крім того, молодик згадав минуле і розповів, що Елізабет розпочала його статеве виховання, коли він був «сміховинно юний»: за словами хлопця, актриса наполягала на тому, що секс – це «красивий і природний» акт. А ось жорстокі сцени у кіно в сім’ї були під забороною.

Елізабет Херлі із сином

Елізабет Херлі із сином

Тут можна порекомендувати матері та сину ввести ще одне сімейне табу і в жодному разі не читати коментарі на сайтах британських таблоїдів. «Нездорові відносини» – це найм’якше, що користувачі Мережі пишуть про їхній кінодует.

Не читайте британські газети

Не читайте британські газети

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *