Сидять за кордоном і пі@@ять: Олю Полякову так боляче зачепили, що вона перейшла на матюки

Великі концерти артистів та музичні фестивалі в різних містах України під час повномасштабної війни, обстрілів, тривог, щоденних похоронів військових та цивільних вже тривалий час викликають суперечки в суспільстві. Дехто вважає це неправильним, мовляв, Київ гуляє, Харків чи Дніпро під обстрілами. Інші ж наголошують, що треба перемикатися хоча б на декілька годин від реальності та відпочивати перед подальшою роботою над нашою спільною перемогою.

Співачка Оля Полякова зараз гастролює містами України в межах свого туру “Все буде добре”. Артистка вже відіграла чимало шоу і виступатиме до зими з деякими паузами. Втім червень в Полякової дуже насичений – понад 10 концертів в різних областях країни. Втім, співачка отримує хейт в особисті повідомлення. Про це Інформатор-Україна дізнався в сторіз Полякової в Instagram.

Одна з підписниць, або ж відвідувачок сторінки співачки, зазначила: вона не розуміє, як можна відпочивати в країні, де йде війна, і удавати, що все добре. Полякова не промовчала і у своєму стилі публічно відповіла жінці. Співачка зазначила – йдеться не про відпочинок, а наближення перемоги та допомоги, зокрема, ЗСУ.

“Сім концертів на тиждень в залах, де не має світла. З біганням до бомбосховища посеред концерту, тисячі кілометрів по розбитих дорогах, робота в прифронтових містах з ризиками. Забезпечення роботою сотні людей, сплата податків, допомога армії… Відпочиваю? Люди, що з вами не так? При цьому сидять такі як раз за кордоном і пі**ять”, – різко відповіла Полякова, яка напередодні активно виступала перед українцями, які живуть в інших країнах.

Майже одразу після цієї сторіз Полякова опублікувала фото в купальнику, в якому зазначила: найкращий відпочинок після концерту – відвідування сауни та басейну.

Ці сторіз співачка опублікувала майже одночасно у своєму Instagram

Ці сторіз співачка опублікувала майже одночасно у своєму Instagram

Велике шоу Полякової

Співачка повертається з великим шоу в столичному “Палаці Спорту” Масштабна зустріч зі своїми прихильниками відбудеться в “офіційний” день Олі Полякової – 26 жовтня. За словами менеджменту артистки, концерт стане квінтесенцією нового україномовного репертуару співачки за останні 2,5 роки. Режисером виступить Герман Нєнов, який вже створив для фанатів Олі такі шоу, як “Все буде добре” та “Королева Ночі”.

Зазначимо: щороку, починаючи з 2016-го (крім 2022), Оля Полякова виступає 26 жовтня з грандіозною програмою у “Палаці Спорту”. Команда стверджує: нове шоу співачки відрізнятиметься від попередніх перш за все своєю тональністю. Тим, кому останнім часом не вистачало танцювального вайбу, характерного для Полякової, нарешті побачить його у новій концертній програмі, до якої увійдуть нові хіти від шведських композиторів та майбутній вже другий україномовний альбом.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *