Шер програла боротьбу за гроші сина-наркомана

Син виконавиці хіта Believe багато років страждає від наркотичної залежності. Через цю проблему Шер захотіла взяти опіку над фінансами Елайджі у судовому порядку. Артистка зізналася, що переживає за життя спадкоємця. Нещодавно відбулося засідання у Верховному суді Лос-Анджелеса.

Шер взяла участь у процесі за допомогою відеозв’язку. Вона мала сумний та серйозний вигляд. Артистка сказала, що її син не в змозі подбати про себе через серйозне зловживання психоактивними речовинами та проблеми з психічним здоров’ям.

Син не в змозі подбати про себе

Син не в змозі подбати про себе

Адвокат Шер, Габріель Відаль, повідомила суду, що Елайджа Блю, попри свою нинішню тверезість, все ще страждає від періодів психозу. За її даними, чоловік лікується у лікаря, який не є традиційним медиком.

«Шер боїться, що її син помре протягом року», – запевнила юристка.

Елайджа Блю з’явився в суді з 36-річною колишньою дружиною Маріанджелою Кінг. Обранка музиканта, яка має давні суперечки зі свекрухою, заявила, що Шер не є відповідною кандидатурою для опікуна.

Шер

Шер

«Я знаю матір чоловіка понад десять років. Вона не водить машину і не готує сама», – висловилася невістка співачки.

У результаті суддя ухвалила, що слід відхилити вимогу Шер про опіку над сином. Не було виявлено достатньо доказів того, що Елайджа Блю Оллман не може подбати про себе та керувати своїми фінансами, які поки що перебувають у довірчому управлінні. Суддя заявила, що син співачки не виявив «нездатності» керувати своїми справами.

«Немає терміновості в цьому рішенні», – пояснила представниця Верховного суду Лос-Анджелеса.

Елайджа та його колишня дружина Маріанджела

Елайджа та його колишня дружина Маріанджела

Крім того, з’ясувалося, що Блю Оллман на цей час не вживає заборонених речовин. Він знаходиться на стадії одужання. 47-річний музикант орендував квартиру та живе самостійно.

Адвокат сина артистки сказав, що його клієнт дуже радий цьому рішенню.

«Елайджа вдячний своїм прихильникам, друзям та іншим за підтримку», – повідомив правозахисник.

Наступне засідання у справі призначили на 6 березня 2024 року.

Шер зі співачкою Олівією Родріго

Шер зі співачкою Олівією Родріго

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *