Розмір зарплати в ЗСУ: мобілізований телеведучий заявив, що піхотинці повинні отримувати більше

Телеведучий Орест Дрималовський, який на початку цього місяця повідомив у прямому ефірі національного телемарафону “Єдині новини”, що вступив до лав ЗСУ, продовжує навчання на полігоні. 29-річний захисник України активно веде соцмережі. В них він дав можливість поставити йому запитання, на які відповів в сторіз Instagram. Мобілізований телеведучий розповів і про службу, і про особисте.

Так, наприклад, Орест зазначив, що в ЗСУ готують смачно і ситно. Зірковому захиснику навіть здається, що він починає набирати вагу. Також Дрималовський відповів, чому обрав саме десантні війська.

Орест Дрималовський відповів на деякі запитання

Орест Дрималовський відповів на деякі запитання

Висока зарплата – це мотивація для військового?

“Так, як і в будь-якій іншій сфері. Вважаю, що піхотинці, які виконують найскладніші завдання на лінії зіткнення, повинні отримувати ще більше. Це надскладна робота, що має бути гідно оцінена. Воїни не повинні думати, як забезпечити себе і своїх рідних”.

Очікування-реальність від армії. Що найнеочікуваніше?

“Не думав, що зможу пройти психологічну смугу десантника до кінця, але вдалось навіть протягти на собі пораненого. Армія – чудове місце для відкриття своїх схованих внутрішніх ресурсів”.

Чи віриш у перемогу України?

“Нещодавно хтось навів гарне порівняння. Боксер, який під час бою починає думати про поразку, вже не намагається відправити супротивника у нокаут. Він думає, як із меншими травмами впасти на підлогу. Ми повинні концентруватися виключно на перемозі. Про поразку можете запитати у тих, хто виїхав з окупації – ця “підлога” для нас виявиться нестерпною”.

Це надскладна робота: мобілізований телеведучий заявив, що піхотинці мають отримувати більшу зарплату 2

Дрималовський також зазначив, що армійський гумор є занадто чорним, але не менш від того чудовим. В Ореста поцікавилися, чи купляв він якесь спорядження. За словами телеведучого, того, що видали – цілком достатньо. Мобілізований телеведучий не збирається докупати щось, бо не хоче мати забагато речей у баулі, поки не доїхав до своєї бригади. Також Дрималовський не став ігнорувати особисте питання щодо наявності в нього коханої людини.

“Я не тримаю своє життя за сімома замками. Але й не люблю афішувати особисте. Зрештою, я зараз не перебуваю у стосунках”, – підсумував 29-річний військовослужбовець.

Відзначимо, що Дрималовський готувався до мобілізації. Він проходив курси з домедичної допомоги та вогневу підготовку. За словами Ореста, в нього багато друзів і колег, які вже у війську. Також служать його двоюрідні брати. Коли отримав повістку, телеведучий поїхав до Львова. Саме там Орест стоїть на обліку. Після заяви у прямому ефірі про мобілізацію, Дрималовський розповів, що не може уявити своє життя в еміграції та бачить майбутнє лише в Україні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *