Розглядається кандидатура Тома Круза: Ірина Шейк у пошуках багатого чоловіка

Стосунки між Іриною Шейк та футболістом Томом Бреді почалися у 2023 році. Незадовго до того спортсмен розлучився зі своєю дружиною Жизель Бюндхен, у шлюбі з якою у нього з’явилися спільні діти. 13 років шлюбу закінчилися, але нові стосунки не змусили на себе чекати. Невдовзі з’явилися чутки про зустрічі футболіста та Ірини Шейк. Говорили, ніби у закоханих все серйозно – за словами інсайдерів, вони планували провести разом багато щасливих років і Том навіть шукав будинок ближче до Ірини.

Пара ніяк не коментувала свій роман, але, мабуть, почуття все ж таки згасли й без впливу широкого загалу.

Наприкінці 2023 у пари все пішло шкереберть. В результаті стосунки так і не вдалося відновити. Спочатку Шейк бачили з футболістом у ресторані, а невдовзі – на таємничій зустрічі з перегонником «Формули-1» Льюїсом Хемілтоном. Їхня зустріч відбулася в Парижі.

Ірина Шейк та Том Бреді в одному з нью-йоркських ресторанів

Ірина Шейк та Том Бреді в одному з нью-йоркських ресторанів

Тепер же з’явилися новини про нові можливі стосунки Шейк. Джерело Page Six розповіло, що супермодель активно шукає собі нового бойфренда. Співрозмовник видання бачить як головного претендента на серце Ірини Тома Круза. Актор якраз підходить під усі критерії Шейк. Її коханий має бути відомим, красивим, багатим і, бажано, з Європи чи США.

«Вона розглядає різні варіанти, але її коло інтересів – це невелика група людей. Їй потрібні слава, краса та гроші. Скільки таких? П’ять, десять?», – розповіло джерело порталу Page Six.

Їй потрібні слава, краса та гроші

Їй потрібні слава, краса та гроші

Сам актор нещодавно розлучився зі світською левицею, 36-річною Ельсиною Хайровою. Їхній роман тривав менш ніж три місяці та завершився наприкінці лютого 2024 року.

Том Круз – персона, яка не любить галасу. Це підтвердило розлучення з Хайровою. Олігарх Дмитро Цвєтков, від якого Ельсіна народила двох дітей, займається продажем діамантів. Чоловік останнім часом охоче ділився одкровеннями про особисте життя у публічному просторі, у тому числі й про роман колишньої дружини з голлівудським актором. Ця балакучість і не сподобалася Крузу.

Том Круз

Том Круз

Проте після закінчення стосунків актор не піддався зневірі – навпаки, він активно спілкується з друзями, ходить на світські заходи та не планує ставати самітником. Яскравий доказ – фотографії із недавнього дня народження Вікторії Бекхем.

Круз на дні народження Вікторії Бекхем

Круз на дні народження Вікторії Бекхем

Том Круз хоче налагодити стосунки з дочкою

Поки Том Круз розважався на вечірці з нагоди 50-річчя Вікторії Бекхем у Лондоні, десь у Нью-Йорку самотньо святкувала своє повноліття його дочка від Кеті Холмс Сурі. Деякі прихильники обрушили на актора хвилю хейту, але, як з’ясувалося пізніше, з висновками вони поквапилися. Зірка фільму «Місія нездійсненна» і радий був би привітати доньку особисто, але Сурі навідріз відмовляється з ним спілкуватися.

Сурі Круз

Сурі Круз

За словами джерел з оточення Круза, актор відчуває провину за те, що не приділяв Сурі достатньої уваги в дитинстві, а тепер все обернулося проти нього. Актор збирається зв’язатися з дочкою найближчим часом, попри гучні заяви її та її матері Кеті. Уточнюється також, що незадовго до 18-річчя дівчинки актриса зв’язалася з ексчоловіком і заявила, що вони більше не потребують його допомоги, а його присутність у житті Сурі не потрібна. Тома це не зупиняє – він сповнений рішучості возз’єднатися з донькою та налагодити стосунки. З того часу, як вона стала повнолітньою, зіркова мама навряд чи зможе сильно вплинути на її думку і бажання спілкуватися або не спілкуватися з батьком. Круз робить ставку саме на це, сподіваючись, що дочка зробить правильний вибір.

Кеті Холмс

Кеті Холмс  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *